Libsik! Mit szoltok hozzá,hogy Putyin a hasát fogja a nevetéstől?Világrekordot dönt az orosz kulkereskedelem és a rubbel lett a legjobban teljesítő valuta.Hajrá huxit
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 12:17
11/16 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kiléphetünk, ennek az országnak már úgy is mindegy.. 💀
12/16 anonim válasza:
#6: Mit nem lehet azon felfogni, hogy a rubel azért szárnyal, mert nem lehet eladni, kereskedni vele? Ha ennyire alap pénzügyi ismereted sincs nem gond, de akkor miért akarsz olyasmibe beleszólni, amihez nem értesz? Az országuk ráadásul recsesszióba tart, a helyükben én nem fognám a hasamat a nevetéstől. Szerintem Putyin sem teszi ezt, valószínűleg jobban átlátja a helyzetet, mint te, kedves kérdező.
13/16 anonim válasza:
"A rubel is szárnyal anélkul,hogy részt venne az europai piacon,így jött a huxit"
Igen, mert nekünk is vannak óriási olaj és gázmezőink, gazdag urán-, arany- és gyémántbányáink, gazdag nemesfém és ritkaföldfém lelőhelyeink, rengeteg ércbányánk, fél kontinensnyi erdőink, európányi gabonatermő-területeink, többezer kilométernyi tengerpartunk... Ja nem, nekünk ilyenek nincsenek.
Akkor mitől is lennénk sikeresek az EU-n kívül?
14/16 anonim válasza:
Még az EU-n belül sem tudunk sikeresek lenni, pedig vagonszámra öntik a pénzt az országba a felzárkóztatáshoz. Akkor mégis mit akarnánk mi az EU-n kívül az EU-s pénzek nélkül?
15/16 anonim válasza:
Ez a "Hajrá huxit" nálad olyan mint Morickánál api na? (Mindenröl az jut az eszébe!)
16/16 MDaniel98 válasza:
Bár a rubel árfolyamát ideiglenesen valóban sikerült megtámasztani, az orosz gazdaság nagyon messze van attól, hogy jól teljesítsen, szimplán gazdasági megfontolásokat tekintve az orosz háború marhára nem érte meg Putyinnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!