Libsik! Mit szoltok hozzá,hogy Putyin a hasát fogja a nevetéstől?Világrekordot dönt az orosz kulkereskedelem és a rubbel lett a legjobban teljesítő valuta.Hajrá huxit
Nyilván jól teljesít a Rubel, ha nem lehet vele szabadon kereskedni. Korlátozva (sok esetben teljesen tiltva) van a Rubel eladása, így nem tud csökkenni az árfolyam sem.
A Huxit pedig erőteljes gazdasági visszaeséssel járna. Gondolom élveznéd, ha Moldáv életszinvonal lenne.
Majd figyeld a féléves GDP jelentést, az valósabb képet ad a gazdaságukról. Az elemzőcégek 10-15%-os visszaeséssel számolnak, és még több is lehet, ha gyorsabban tudná máshonnan venni az olajat meg a gázt Európa.
Bár nem tartom magam libsinek, én ezt szólom hozzá:
#1 Nem tudom ki hogy van vele de én ezt az egészet álhírnek tartom,
Például az idei inflációt 7-8%-ra becsülik hát én nem ezt látom, van az jó 40% is az év eleje óta. Ha ez ilyen ütemben folytatódik akkor nyár vége felé már meg fog jelenni a dolgozói éhezés és nem csak itt ez egész európában várható óriási életszínvonal beli csúszás ami előbb utóbb anarchikus állapotokhoz fog vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!