Mi a véleményetek az ukrán történelem hamisításról?
Az orosz ENSZ képviselő bemutatott egy ukrán tankönyvet,ahol azt tanítják hogy a francia nép igazából ukrán,az orosz meg finnugor.
Az ukrán kormány a szlovákhoz vagy románhoz hasonló történelemhamisítás vitt végbe hogy igazolja létezését, mindenféle lehetetlen dolgot hazudnak magukról.
Mi a véleményetek?
17-re:
Én abban a mondatban nem éreztem bántó élt, csodálkoztam is, hogy a horvátok hogy felkapták a vizet miatta. Különben is a kőolajszállításról beszélt Orbán, hogy tengeren lehetne hozni, és: "nincs tengerünk. Volt, de elvették." Aztán folytatta tovább a kőolajra vonatkozó gondolatot.
Mondjuk én eleve olyan ember vagyok, hogy nem keresem a másik minden mondatában, hogy min lehetne fennakadni, megsértődni. Csak sajnálni tudom, aki így van ezekkel, mert magának nehezíti az életét.
Attól még kitalált, identitás nélküli, tarháló népség.
Én biztos nem fogok szolidáris lenni egy olyan bandával ami nyíltan magyarellenes, és folyamatosan fenyegetőzik!
Csak kíváncsiságból...Vologyáról és az oroszokról mit gondolsz?
Csak hogy tudjam hova is tegyem a véleményed.
24-es, megértem a véleményedet, csak ez a kérdés nem erről szólt. Hanem arról, hogy mi is állhat abban a bizonyos könyvben, amit az orosz ENSZ-képviselő mutatott. És a vadhajtások mennyire hiteles forrás ebben az esetben.
Attól, hogy az ukránokról így vélekedsz, ettől teljesen függetlennek kéne lennie, hogy a nyitóban fölvetett kérdésről mit gondolsz. Maximum annyi, hogy az ukránokból simán kinézed a történelemhamisítást.
Történelmet, ha az egyetlen "állam", vagy nép történelme, akkor célszerű független forrásokból tanulni. "Ukrajna", mint önálló állam 1991-ig nem létezett. Az Ukrajnában élő népcsoportoknak van némi köze a vikingekhez, zsidókhoz, finnugor népcsoporthoz, ez tény, a régészeti feltárásokból. De nem arról a területről származtak! Az "Ukrajna" elnevezés is nagyjából azt jelenti: "Határvidék", magyarul: "Senki földje". A terület birtokosai nagyrészt Lengyel-Litván királyság, Lengyelország, Oroszország, Törökország, és Magyarország.
Folyamatos harcok voltak a terület birtoklásáért a történelemben, és az ott élő kozákok közt, akik a függetlenségükért harcoltak mindenki ellen...
A mai napig nincs semmi egyetértés az ott élő népek közt, ezért van ez a mostani háború is.
Semmi baj nincs Ukrajna lakóival, csak a vezetőikkel...
Ezt valószínűleg a többség nem látja, de az elmúlt 12 évben olyan jogszabályokat, törvényeket hoztak, ami az ott élő népcsoportok egy részét hátrányosan érintik. Kb. mint a 30'-as évek Németországa. Ezt sem veszik észre sokan...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!