Ezzel a háborúval már csak emlék marad az orosz hadsereg legendás erőssége?
Jenőke!
Szinte a fél világ szálílt haditechnikát az ukránoknak, meg suttyomban van ott élő hadianyag is, szerződéses katonák címszóval.
Az oroszok még így is legyalulták már a fél országot.
Remélem az azov nacik a lámpákon himbálóznak majd.
#2: Az Azov tagjai kb 3 ezren lehettek, nem ők fogják eldönteni a háború kimenetelét. Miattuk igazán kár volt kirobbantani egy háborút.
A beáramló nyugati segítség ellenére is úgy gondolom, hogy az orosz teljesítmény gyenge, de ha ti elégedettek vagytok, az jó.
Valószínűleg továbbra is a világ második legnagyobb hadserege marad, a létszámuk nem fog jelentősen csökkenni.
De már eddig sem számított erős hadseregnek. A hadakozáshoz a katonákon és a fegyvereken kívül rengeteg pénz kell. Oroszország pedig gazdaságilag a 90-es évek óta nem tudott talpra állni, sosem heverte ki a Szovjetunió felbomlását. Most az ukrán háborúban derült ki, hogy még a zárolt fegyver készletüket is szanaszét lopták, gyakorlatilag alig van működő haditechnikájuk.
Eddig is csak egy mítosz volt az orosz hadsereg erőssége, most ez a mítosz is megdőlt.
#6 / Shai-Hulud
Ha az Oroszok nem jók, mert valóban, maguk alatt teljesítenek, kik a trónkövetelők ? A Kínaiak ? Az Indiaiak ?
Az Orosz mérnökök nem hülyék, csak Putyin szenilis / beteg, és a vezérkar / oligarchái meg mindent elsikkasztanak, égen és földön, és rosszul költik el a pénzeket.
Én kábé az Amikat, Izraelt, és a Franciákat látom normálisan felkészülteknek, és ki is fújt.
5-ös, nagyon egyszerű.
Ha az ukránok győznének, itt lenne a szomszédunkban egy totál felfegyverzett, Eu által kinyalt seggű, agresszív, minket utáló ország, akik még el is lennének szállva maguktól.
Nem lenne biztonságos.
A másik, hogy szerintem úgy lenne egyensúly a világon (mármint ruszki győzelemmel).
Nem azért írom, mert az oroszokat szeretem, hanem az ukránokat rühellem, nem kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!