Úgy néz ki Putyin a győzelem napján befogja jelenteni nato és az eu miatt haduzenette kuld ukrajnának és mostmar tényleg elkezdödika háboru.Ez azt jeleniti h potenciálisan még két millio tartalékost behívnak.Szétdarálják a náci rezsimet?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 13:56
21/23 Shai-Hulud válasza:
@Dzsonszi
Nem. Csak ha mondasz (írsz) valamit, ne vesd oda olyan pökhendien, hogy bizonyítsátok be, hogy nincs igazam, mert - úgy őszintén - ez nagyon visszatetsző.
De természetesen azt csinálsz, amit akarsz, én már az elején is csak jótanácsnak szántam, de már megbántam, hogy szóltam érte.
22/23 anonim válasza:
Ha esetleg vótmá, akkor bocs de fáradt vagyok végigolvasni. De mit értesz hadüzenet alatt? Mert ha ugyanazt csinálja amit eddig, akkor kitérdekel. Ha meg az a hadüzenet hogy ezentúl NATO tagországokat is támadni fog, akkor őt is támadni fogják. amúgy mai hír az volt, hogy rákja van és operálják nemsokára.
23/23 kretens válasza:
Oroszország területe kétszer akkora mint az Egyesült államok.Van egy érdekes dolog amit szerintem eddig a történelem során mindenki igen csak benézett.És ezt a hibát nem csak Napoleon és hitler követte el hanem most a Nato és amerika is.Ez pedig nem más mint az hogy europa felől mindenki csak Moszkváig lát.Szentpétervár Moszkva Volgográd.Persze europai mércével mérve ez is hatalmas terület de ez csak egy kis szelete Oroszországnak.Hát gondoljon bele mindenki hogy Moszkvától milyen messze van még a többi több millió lakosu nagyvárosai.Csak néhányat sorlok a sok közül:Jekatyerinburg Perm Asztrahány Magnyitogorszk stb stb.Ez napjainkban azért érdekes mert én elhiszem hogy milyen hiper-szuper cirkálórakétái vannak a Nato-nak meg az Usa-nak de ezeket a területeket ezekkel a fegyverekkel nem tudják elérni mert megvan a maguk hatótávolsága max 2-3000 km és ez kevés.Csak interkontinentális rakétákkal érhetik el de ezek inditásának az észlelésekor Oroszország automatikusan inditja a sajátjait nukleáris töltetekkel ami a föld nevü bolygó végpusztulását jelentené.Gépesitett alakulatok üzemanyagigényét meg meg sem emlitem mert kb már Ufa-városánál elfogyna a teljes Nato készlet ha egyátalán eljutnának addig ha az atomháborút nem számitjuk bele.Oroszország minden olyan nyersanyaggal rendelkezik nagy mennyiségben amivel simán önellátásra tud berendezkedni.Sőt nyersanyag készleteinek nagy része még kiaknázatlan.Oroszország 160-millió lakosából közel 24-millió ember hadrafogható és többsége volt katona tehát kiképzési problémák is alacsonyak.Ennyi hadrafogható ténylegesen harcolni tudó katonája nincs europának.Őszintén szólva nagyon kiváncsi vagyok a május 9-kén mit jelent be Putyin mert lehet hogy jobb lesz ha mindenki a legroszabbra készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!