Ha ez történik,akkor egy élő legenda válik belőle.
Jelen állás szerint nagyon is lehetséges a győzelem.
Nem számit hogy az oroszoknak még több százezer katonája van.
2022. márc. 8. 14:56
1/10 anonim válasza:
Minimalis tovabbra is az eselye. Putyin olyan utra lepett amin nem tud meghatralni, abba belebukna. Ha kell bealdozza a fel orosz hadsereget szerintem.
2022. márc. 8. 15:00
2/10 anonim válasza:
Bármi megtörténhet, de azt be kell látni, hogy ha csak a nyers erőt nézzük, akkor Putyin az esélyesebb.
Ha 40 millió ukrán szabadságvágyát is, akkor hosszú távon Putyin mindenképpen veszít.
2022. márc. 8. 15:02
3/10 anonim válasza:
Zelenszkij ide vagy oda, az ukránok bukni fognak.
Amúgy Zelenszkij mivel járul hozzá a győzelemhez?Azzal, hogy azt mondja a lakosságnak: küzdjetek amíg mindannyiótokat meg nem ölnek? Ezt én is tudom mondani.
2022. márc. 8. 15:03
4/10 anonim válasza:
Ez egy illúzió, Zelenszkij egy álomvilágban él...
2022. márc. 8. 15:04
5/10 anonim válasza:
Lehet. Ha nyer, akkor élete végéig Ukrajna elnöke lesz.
Zelenszkij sem fordulhat mar vissza. Mar annyi az aldozat,tonkrement eletek hogy egy megadassal meggyalazna az emleket, ertektelenne tenne az aldozatukat. Mindketten, putyin es zelenszky el fognak menni a falig.
2022. márc. 8. 15:13
8/10 anonim válasza:
Szerintem ha sokáig kitart Putyin gazdasága össze fog roppanni.
2022. márc. 8. 15:19
9/10 anonim válasza:
Zelenszkij bármikor mondhatja azt, hogy a megszálló agresszor brutalitásától nem tudja megvédeni a népet, ezért lemond, de az orosz hódítók semmilyen követelését nem ismeri el. Ukrajna szuverén ország, aminek területi integritását Oroszország is garantálta a Budapesti Memorandumban.
A japánok a mai napig hadban állnak az oroszokkal Kuril-szigetektől délre fekvő 4 sziget miatt, szóval lenne precedens.
2022. márc. 8. 15:25
10/10 anonim válasza:
Esélyesek-e az ukránok a győzelemre? Mielőtt véleményt mondanék tudnom kell mit értünk pontosan győzelem alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!