Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Úgy néz ki Putyin a győzelem...

Úgy néz ki Putyin a győzelem napján befogja jelenteni nato és az eu miatt haduzenette kuld ukrajnának és mostmar tényleg elkezdödika háboru.Ez azt jeleniti h potenciálisan még két millio tartalékost behívnak.Szétdarálják a náci rezsimet?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 13:56
1 2 3
 11/23 Dzsonszi ***** válasza:
31%
#8 Biztos minden országnak vannak ilyen "titkos" alakulatai, de az hogy egy nyíltan náci hadtestületet, aminek többezer tagja van, támogat egy állam, olyat nem hiszem, hogy megtűrnek Európában máshol, pláne nem azon elmélkednek, hogy vegyünk fel egy ilyet a NATO-ba, meg az EU-ba. A sok lepontozók meg akkor győzzenek meg már arról, hogy ilyen mégsincs és én vagyok agymosott.
2022. máj. 3. 15:04
 12/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@11

Bocs, de azt, hogy valami nincs, nem lehet (és nem is kell) bizonyítani. Ha állítasz valamit, akkor NEKED kell bizonyítanod, hogy igaz az állításod.

(Analógia: nem kell bizonyítanod, hogy nem lopsz. Annak kell bizonyítania, aki ezt állítja.)

2022. máj. 3. 15:28
 13/23 Dongaben ***** válasza:
0%
Valamit azért elmond Ukrajnáról az a tény, hogy Sztepan Andrijovics Bandera bú-t "Ukrajna hőse"-címmel díjazták...
2022. máj. 3. 15:39
 14/23 Dongaben ***** válasza:
46%
"Bandera"-t
2022. máj. 3. 15:50
 15/23 Dzsonszi ***** válasza:
0%

#11 Remélem egyszer nem mondtad életedben senkire, hogy meg van vezetve a média által, mert ha egy ilyen alapvető dologgal nem vagy tisztában, akkor nálad kevesebb ember lehet megvezetve. Am a nácikról eltérő a megoszlás a baloldalon, az egyik felük egyenesen tagadja a létezésüket (mint pl most te), a másik részük meg kb. legitimálja, hogy szükség van rájuk ilyen helyzetben. Azt viszont nem tudom eldönteni melyik a rosszabb, ennyire tudatlannak lenni, vagy nácikat mosdatni.

De ha lusta voltál 5 másodperc alatt rákeresni a világhálón, akkor egy-két idézet a wikipediáról.

"Azov Battalion (Ukrainian: батальйон «Азов», romanized: Bataliyon "Azov"), is a neo-Nazi[5][6] unit of the National Guard of Ukraine based in Mariupol in the coastal region of the Sea of Azov, from where it derives its name."

"The battalion drew controversy over allegations of torture and war crimes,[13][14] as well as association with neo-Nazi ideology.[15][16] Azov uses controversial symbols,[17][18][19][20][21] including the Wolfsangel insignia used by divisions of the Waffen-SS and Wehrmacht during World War II"

"In March 2015, Andriy Diachenko, a spokesman for the Azov Brigade, told USA Today that 10% to 20% of the group's members are Nazis"

2022. máj. 3. 16:07
 16/23 Dzsonszi ***** válasza:
50%
Bocs 12-nek ment nem magamnak :D
2022. máj. 3. 16:07
 17/23 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Az biztos ha ezt megteszi, és azután sem sikerül komoly katonai előrenyomulást elérnie, akkor a nagy Oroszország véglegesen leég a hadseregével, és a jövőben nem fogják olyan komoly fenyegetésnek venni, hiába van neki többezer atomtöltete.
2022. máj. 3. 16:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#13-14

A dolgok nem ennyire egysszerrűek

Ha elolvasod ezt

[link]

akkor valószínűleg némileg árnyaltabban ítélkezel majd.

2022. máj. 3. 16:53
 19/23 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@Dzsonszi

Köszönöm szépen a felvilágosító tevékenységedet, de meg kell mondanom, felesleges volt. Természetesen tudok az Azovról, sokat olvastam már róluk. Pontosan úgy, mint a Wagner Group-ról is, bár őket nem annyira náci alakulatként, inkább terroralakulatként jellemezném.

De ez mindegy is, nem ez a lényeg.

A #11. hozzászólásomban csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy állítottál valamit (bármilyen hivatkozás nélkül), majd azt írtad, hogy aki nem ért egyet veled, az győzzön meg.

Bátorkodtam felhívni a figyelmedet (és most ugyanezt teszem), hogy ez nem így működik. A vitakultúra alapvető szabálya, hogy ha állítasz valamit, akkor a te dolgod alátámasztani az állításodat, nem a másik fél dolga cáfolni azt.

Vagyis nem a hozzászólásod tartalmi részével vitatkozom, hanem a formaival. Ha a "győzzenek meg már arról, hogy ilyen mégsincs" kijelentés helyett csak egyszerűen belikelted volna a wikipédiás hivatkozásodat, akkor teljesen elfogadható lett volna a hozzászólásod.

A végén még elnézést kellene kérnem, hogy szóvá mertem tenni. De inkább nem teszem. Valahogy nagyon unom már, hogy mindenki csak köpködi a másikat, ahelyett, hogy érthetően elmondaná a véleményét - megfelelően alátámasztva azt. Szerintem így sokkal célravezetőbb lenne a vita.

Bár lehet, hogy tévedek, és ide vita helyett tényleg csak köpködni járnak az emberek?

2022. máj. 3. 17:28
 20/23 Dzsonszi ***** válasza:
16%
#19 Nem tudom miért foglalkozom veled, de akkor egyet értünk abban, amit a nyolcas válaszomban írtam, amit rögtön lepontozott egy csomó értelmiségi. Leírtam, hogy ha nekik nem tetszik a válasz, akkor gondolom nem is értenek egyet vele, amit nem tudok hova tenni, hiszen csak tényeket írtam le, ha meg van valami ellenérvük, akkor nyugodtan közölhetünk lepontozás helyett, ahol megvitatjuk (bár ezt szokták csinálni általában, lepontozás megy, értelmes válasz már kevésbé). Nem hivatkoztam erre semmit, mert ez olyan tényszerű, hogy gondoltam nem is kell, de legközelebb, ha leírom, hogy 2+2=4, akkor arra is szeretnéd, hogy behivatkozzak neked egy 20 oldalas matematikai levezetést, hogy az miért annyi?.
2022. máj. 3. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!