Oroszok vesztésre állnak?
Figyelt kérdés
2 év múlva választások Oroszországban, mi lesz Putyinnal ha nem tud felmutatni győzelmet?2022. ápr. 28. 20:53
1/23 anonim válasza:
Putyin is tudja hogy a győzelem relatív, majd módosítják a célokat hogy mihez képest győztek.
2/23 anonim válasza:
Nyerésre állnak, de attól is függ, mennyi és milyen katonát vet még be a NATO.
3/23 anonim válasza:
#2 Nem tudom eddig hol éltél, de a NATO eddig semmilyen katonát nem vetett be Ukrajnában.
4/23 anonim válasza:
Ha vesztésre nem is állnak, de nyerésre sem. Pedug ez lett volna a céljuk. Az idő szerintem ellenük dolgozik, a helyükben minél előbb végetvetnék ennek az értelmetlen háborúnak.
2 év még hosszú idő, addig sok minden történhet.
5/23 anonim válasza:
#3 Ja, hogy a propagandamédia ezt még mindig elhallgatja? :)
6/23 anonim válasza:
#5 Kurucinfót linkelni és propagandáról beszélni.....😂😂😂
7/23 anonim válasza:
Ott van a forrás, de persze egyszerűbb figyelmen kívül hagyni azt a médiumot, ami neked nem tetsző dolgokat ír :)
8/23 anonim válasza:
#7 És hol van róla szó benne NATO katonákról? Mert én csak két francia önkéntesig jutottam.
9/23 anonim válasza:
És mielőtt bele kötsz, a brit és amerikai különleges egységek nem egyenlőek a NATO erőivel. Ezek az országot képviselik nem a NATO-t.
10/23 anonim válasza:
"Malbrunot francia hírszerzési forrásra hivatkozva azt is kijelentette, hogy a brit SAS-egységek a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak az amerikai Delta egységek."
Az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok a NATO tagjai, tehát a katonáik NATO-katonák, tehát vannak NATO-katonák Ukrajnában. Azt hittem, ennyi logikával még egy libsi is rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!