Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zárolták az amerikai orosz...

Zárolták az amerikai orosz nagykövetség számláit? Ez eléggé rendes üzenet a Pityérnek? És nem a pénz miatt...

Figyelt kérdés

A houstoni és a New York-i orosz főkonzulátus számláit a Bank of America lezárta, a nagykövetség gyakorlatilag blokád alá került – jelentette ki Anatolij Antonov, az Amerikai Egyesült Államok orosz nagykövete vasárnap.

Hát ez eléggé rendes üzenet és nem a pénz miatt....

[link]

2022. ápr. 24. 14:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ha ez megtörténik, akkor te is Magyarországon is elbúcsúzhatsz az eddigi életedtől és készülhetsz a Mad Max világára.

Az jó lesz neked? De még halálodban elmondhatod utolsó hörgéstként hogy ééééjjen ÓÓÓbán.

2022. ápr. 24. 14:48
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Ideje lenne elzárni a gázcsapokat, és leállítani urán, palládium, nikkel szállítást. Nem tudom miért nem teszi meg Putyin.

Az összes nyugati és amerikai polgár is érezze meg hogy milyen háborút hozott tető alá a tisztelt kormányuk.

2022. ápr. 24. 14:52
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

#10-nek:

Ment a like.

Az USA azt hiszi hogy szórakozhat bármeddig.

Viszont Putyin csak arra vár hogy konkrétan kimondhassa, hogy az amik valamelyik húzása Oroszország szuverenitásának megbontására törekszik.

És a diplomáciai jog felrúgása az.

Ezt utoljára Hitler merte megtenni.

2022. ápr. 24. 14:54
 14/25 A kérdező kommentje:

"Ideje lenne elzárni a gázcsapokat,"

mert az orosz GDP 40%-a ebből származik, azért nem.

És mert Kína India a napnál világosabban közölte hogy nem vevő az orosz gázra, azért nem.

És így a szarf***ú muszkák senkinek se tudnák eladni, azért nem.

Elemi logika.

2022. ápr. 24. 14:59
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

@12!

Az egészet a Nobel-békedijas Obama kezdte aki polgárháborút szitott az oroszbarát kormány megbuktatására.

@11!

Nem kellene eltörölni a Föld szinéről Amerikát ahhoz, hogy teljesen megbénuljon. 1-2 nagyobb atom a nagyvárosokra és visszasüllyedne a kökorszakba minden mivel minden elektromos berendezésnek kampó lenne. Azt előtte meg kellene oldani valahogy, hogy a tengeralattjárókról se tudjanak válaszolni. De ha ki tudtak fejleszteni olyan rakétát amit elfogni se tudnak akkor lehet erre is lesz ötletük.

2022. ápr. 24. 15:01
 16/25 A kérdező kommentje:

"1-2 nagyobb atom a nagyvárosokra és visszasüllyedne a kökorszakba minden mivel minden elektromos berendezésnek kampó lenne. "

És nyilván a 3 m-es ólomsapkával védett atomsilók is csakl tétlenül néznék ezt és nem válaszolnának. Hát világos....

Ja és egy statisztikai adat tetszik nem tetszik a PUTLERISTÁKNAK: ha már atomháború....

Az USA 14x annyi robbanófejjel rendelkezik mint PUTLER.

(és ez csak a bevallott szám... mennyi lehet a valós..)

Na így kell gondolkodni.

2022. ápr. 24. 15:26
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

Ezt honnan szedted, hogy 14x annyi?

Én sok katonai szakértőt hallottam és olvastam és atomban egyenlő az erőviszony az összes szerint. Nem hallotam sehol olyat, hogy le lenne maradva valamelyik a másikhoz képest.

"

És nyilván a 3 m-es ólomsapkával védett atomsilók is csakl tétlenül néznék ezt és nem válaszolnának. Hát világos...."

Barátom ha az orosz hordozó rakéta ami 10 robbanófejet szállit olyan gyors, hogy le se tudják szedni, akkor az orosz elfogó rakéta majd lomhább szerinted? Vagy miért nevezi az amerikai rendszer sátán2-nek?

Gondolom már kapálóznak, hogy szerezzenek be annyi titániumot az oroszoktól, hogy nekik is lehessen ilyen rakétájuk. :d

2022. ápr. 24. 15:33
 18/25 A kérdező kommentje:

Világos. A beszart csődbe menő kuncsorgó USA és a világ ura high-tech világelső Oroszország akitől mindenki reszket. Hát világos. Másképp nem is lehet igaz-e?

Még esetleg tegyük mellé É-Koreát, mint másodlagos high-tech fellegvárat úgy lesz teljes a kép.

2022. ápr. 24. 15:41
 19/25 A kérdező kommentje:

"Barátom"

A leghatározottabban nem vagyok a barátod. HA élőben találkoznánk, minden létező eszközzel amit elérek a halálodra törekednék, nem érdekelne semmiféle következmény.

2022. ápr. 24. 15:42
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
Te beteg vagy.
2022. ápr. 24. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!