Mi a véleményetek arról, hogy az amerikaiak kimenekítik az ukrajnai nagykövetségük személyzetét?
Menekítik?
Az ukránok fenyegetik talán az amerikaiakat, hogy menekíteni kell a nagykövetségről az embereiket?
Ha az oroszoktól tartanának akkor nem menekíteni kellene a nagykövetség dolgozóit hanem simán hazautaztatnák őket. Mivel a nagykövetség Kijevben van, az orosz határtól több, mint 300km-re.
A dolgokhoz te se értesz ahogy látom, ha ennyire kedveled putyin urfit, miért nem kérsz tőle vízumot?
#4 Mi van? Fáj, hogy rákérdeztem egy teljesen egyértelmű dologra?
NEKED ki fizet azért hogy itt nyomod a hülye propagandát?
Mivel itt többségben oroszsimogatók vannak, így próbálom ellensúlyozni a helyzetet, és legalább az egyoldalú orosz imádatot visszanyomni, hogy két oldalról is lehessen, mert itt nem usa az agresszor.
Nekem senki, Neked?
2. A véleményemet csak kifejthetem, nem? Elvégre demokráciában élek.
#5 "mert itt nem az USA az agresszor"
Aha.
Nem az amcsik tették be az embereiket az ukrán kormányba, á, nem. Ahogy nem az amcsik keverték a sz@rt már a Majdan téren sem, persze, majd ha ráérek akkor megpróbálom elhinni.
Yanukovich az haver, mert orosz barát, ugye? 🤣 Amúgy te Góg tudod ki? Na ugye. Nincs több kérdésem. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!