Zárolták az amerikai orosz nagykövetség számláit? Ez eléggé rendes üzenet a Pityérnek? És nem a pénz miatt...
A houstoni és a New York-i orosz főkonzulátus számláit a Bank of America lezárta, a nagykövetség gyakorlatilag blokád alá került – jelentette ki Anatolij Antonov, az Amerikai Egyesült Államok orosz nagykövete vasárnap.
Hát ez eléggé rendes üzenet és nem a pénz miatt....
És ugye hírlik az is hogy maga a nagykövet napokon belül persona non grata lesz. és kap 48 órát eltakarodni, vagy ha nem, akkor mint köztörvényest viszik be a kóterbe a nigró drogosok közé.
AZ lesz a nem semmi...
#2-nek (kérdezőnek):
Vagy eltakarodik időben, vagy kivárják míg elmegy.
Nem fognak egy diplomatát sittre vágni, mert az a nemzetközi diplomáciában egyenlő egy hadüzenettel.
"Nem fognak egy diplomatát sittre vágni, "
EGy orosz diplomatát a britek már lesitteltek kb 2 hete. le vagy maradva.
Lengyelország 8 orosz diplomatát utasított ki, akikért katonai különgép ment mert polgári repülőjáratokról is ki voltak tiltva.
Ha nem mentek volna: sitt.
#7-nek:
Ha tényleg így van, akkor csak ismételni tudom magam:
Érik az a harmadik világháború ...
#6-nak:
Miféle frontról beszélsz? Tényleg azt hiszed, hogy egy USA-Orosz összecsapásban lennének bármiféle frontvonalak?
Nukleáris célpontok lennének mindössze.
"Ha tényleg így van, akkor csak ismételni tudom magam:"
Akkor ragozom. Most néztem meg.
AZ osztrákok is lesitteltek 2 orosz diplomatát, kémkedés vádjával.
És mivel ez kiemelt nemzetbiztonsági kérdés itt még a diplomáciai mentesség se ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!