Sulival osztalykirandulason vagyok kulfoldon, ha barmi baj van , visszamehetek csakugy Magyarorszagra ,raadasul a visszauti jegyre nem is lenne pénzem? 18+ vagyok , teljesen cselekvőképes , európai állampolgár, iratokkal rendelkezem.
Kiránduláson a kísérő tanár felel érted.
Konkrétan börtönbe is mehet, ha komolyabb bajod esik.
Ha el akarsz szakadni, azt először vele kell megbeszélni.
(annál is inkább, mert különben keresne az egész csoport, hogy hova vesztél!)
Ha nincs pénzed külön hazajönni, akkor nem tudsz.
Azért bízzunk abban, hogy nem lesz semmi baj, de ha mégis karambol, vagy bármilyen más különleges esemény történik, mondjuk ha például elvesznél, akkor keresd a magyar konzuli szolgálatot, ők segítenek majd.
Én már jöttem úgy haza Varsóból, hogy a követség adott pénzt, mert ellopták, vagy elhagytam a sajátomat.
A pedagógus alapvető feladata a rábízott gyermekek, tanulók nevelése, tanítása. Ezzel összefüggésben kötelessége különösen, hogy
a) nevelő és oktató tevékenysége keretében gondoskodjon a gyermek, tanuló testi épségének megóvásáról, erkölcsi védelméről, személyiségének fejlődéséről...
(stb...)
Lényeg, hogy ha 20 éves, középiskolában akkor is felel érte a pedagógus.
Én se értek vele egyet, de attól még ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!