Cselekvőképesség megszüntetése miatt lehet fellebbezni?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint megalapozatlan volt a vizsgálat, a szakértő személyesen érintett és elfogult volt, valamint nagyon beteg is voltam...2020. júl. 13. 08:04
1/9 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon fontos lenne, ha bárki tud valamit.
2020. júl. 13. 08:04
2/9 A kérdező kommentje:
Egyrészt a szakértőnek nagyon-nagyon jelentős személyes befolyása volt, engem ismert korábbról, jó véleménnyel nem volt rólam. A kérdéses időpontban beteg voltam stb.
2020. júl. 13. 08:08
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és még az is benne van, hogy "önpusztító" magatartást végzek, ugyanis fájt a torkom, hőemelkedésem és hasmenésem volt, ezért keveset ettem.... Hatalmas önpusztítás...
2020. júl. 13. 08:13
4/9 A kérdező kommentje:
Valaki, hogy hol lehet jogi segítséget kérni ilyen esetben? Egy-két rosszakaróm kérvényezte ezt...
2020. júl. 13. 08:42
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 13. 13:28
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a legundorítóbb az egészben, ha a saját szüleid akarják veled csinálni...
2020. júl. 13. 15:07
8/9 anonim válasza:
Azt akarjak a szuleid,h a hazukat a hivatalbol kirendelt gyamod orokolje??
9/9 anonim válasza:
Mi történt azóta, kérdező? Fellebeztél? Mi lett az eredménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!