Örülsz, hogy a svédek és a finnek is csatlakozni fognak a NATO-hoz?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 13:09
11/26 kürasszír válasza:
# 10
Oroszország csak az atomarzenálja miatt nagyhatalom.
Hadserege gyatra ukrajnai katonai teljesítménye alapján, hagyományos, nem nukleáris fegyverzetben már nehéz komolyan venni az oroszokat.
Gazdasági értelemben Oroszország eltörpülvaz USA és az Európai Unió mellett.
12/26 anonim válasza:
Örülök neki, csak nehogy baj legyen belőle (Oroszország).
13/26 anonim válasza:
Na most 2022 amikor mindenki nyomon van követve nem lehet megölni az ukrán meg az orosz elnököt.Helyete országok háboruznak lassan 3 hónapja mert ez 2 életképtelen ember nem tud megálapodni.Mi meg bámuljuk őkett mint a birkák.A sok méreg csoda fegyver elit egység nem tud likvidálni 2 embert vicc ami itt megy.
14/26 anonim válasza:
Emiatt a 2 ember miatt szívjon mindenki.A végén elég lesz 1 bolond is hogy, be szivasa a többi hétmiliárdat.
15/26 anonim válasza:
A Natoba maguktol lepnek be az orszagok nem az Usa kenyszeriti oket. Mi is beleptunk.
Svedorszag Finnorszag szuverin orszag ugy dontenek ahogy akarnak.
16/26 anonim válasza:
Minek örüljek?
Nekem ettől jobb lett?
18/26 anonim válasza:
Én olyan boldog vagyok miatta. Mindjárt táncolni is fogok.
19/26 anonim válasza:
Én is erre vártam világ életemben.Ez volt a vágyam,hogy barcsak megélném a finnek és a swédek csatlakozását!!Es most teljesül!!Én úgy örülök hogy el nem tudom mondani!!
NATÓ !A legszebb szó a vilagon!!Kár hogy Adynak mar nincs lehetősége himnuszt írni róla!
20/26 NTBS válasza:
Nem tudom, mert én Törökország vétójáról is halottam. Akkor pedig nincs felvétel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!