Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukránokról milyen hirek...

Ukránokról milyen hirek terjengenek hogy népirtást és egyebeket követtek el?

Figyelt kérdés
Én csak arról hallottam hogy ott is van egy szélsőséges csoport mint itt a mi hazánk szervezet,de az egész ország ilyen gáz?
2022. ápr. 19. 19:06
1 2 3 4 5 6
 51/55 felkelhetetle ***** válasza:
93%

50

Te mondod azt, hogy ne személyeskedjük, erre te mondogatod ránk, hogy oroszimádók vagyunk, csak mert rühelljük a hazugságokat, amit Joe bácsi és sleppje terjeszt.

Egyébként, valóban visszavonultak oroszok bizonyos területekről, az, amit a média úgy hoz le, hogy az Ukránok szerezték vissza, arról valójában az oroszok maguktól vonultak ki, valószínűleg megsemmisítettek minden katonaicélpontott mégis minek maradjanak ott? Kávézni?

Mellesleg, ha egy minimálisan is értenél, a hadászathoz, akkor tudnád, hogy az egy katonai taktika, hogy ,,visszaadnak" területeket, igy arra kényszerítik az ellenséget, hogy az erőik szétszóródjanak. Ilyen minden háborúban volt.

Mégegyszer mondom nem vagyok ,,oroszimádó" sem ,,orosznyaló", egyszerűen megpróbálok több forrásból tájékozódni nem csak a telexről meg a 444-ről.

Egyébként mondom, nem értem miért vagy itt?

Nyugodtan mehetnél a reditre meg a 444 kommentszekciójába, ott majd megveregetik a válladat, ott majd megerősítenek a világképedben... Itt biztos nem fognak... :)

2022. ápr. 20. 12:02
 52/55 anonim ***** válasza:
0%

51! Látod pont ezért nevezlek téged orosznyalónak! Most is meg akarod magyarázni, hogy a Kijev alóli orosz visszavonulás az valójában nem egy totális kudarc orosz részről, de az! Ez olyan mint, hogy a németek se ismerték el 1914-ben, hogy a marne-i csatával összeomlott a haditervük -pedig ez történt- tehát ha megnézel csak EGY biztonságpolitikai elemzővel, hivatásos katonával egy interjút a helyzetről mind el fogja mondani, még NÉMELYIK OROSZ IS!!! hogy mekkora kudarc volt a kijevi offenzíva! Egyébként ha itt tartunk te beszélsz oroszul? Én igen -még ha nem is tárgyalási szinten-, többször voltam is, mindkét országban. De vissza a témára.

Tehát ezért hívlak orosznyalónak, mert mindenkinek, aki nem totális az orosz hivatalos álláspontot követi teljesen világos, hogy Putyin nagyon elszámolta magát! Most ha akarod tudok én neked linkelni erről éppen elég forrást de semmi nem fog változtatni, te ugyanis annyira hiszel abban, amit a hivatalos orosz állami média mond, hogy ki nem lehet téged robbantani abból!

Valószínűleg ezt te magad is tudod, de sosem fogod elismerni. Amúgy az oroszok nem kávézni mentek oda, hanem elfoglalni Kijevet, csak a kijevi fronton az orosz haderő elbukott. Ezt nyilván nem fogják így beismerni, ilyenkor kell tudni olvasni a sorok közt és gondolkodni, soha egy elemző se hiszi el, hogy ez valami "elterelő hadművelet" volt meg arra szolgált, hogy "meggyengítse az ukrán hadsereget", nem ez egy villámháborús terv volt, ami nem jött be. Ennyi. Ha valóban objektív lennél te is elismernéd ezt.

Ismered az orosz geopolitikai gondolkodást vagy egyenesen Alexandr Dugint például? Mert akkor például te is tudod, hogy miért KELL Oroszországnak -vagyis miért hiszik, hogy kell nekik- Ukrajna.

Én tudom miért vagyok itt, hogy nehogy valaki elhiggye azt a sok sületlenséget, amit az itteni orosznyalók terjesztenek!

ui. amúgy látom lemaradt, hogy várom az Amnesty elemzését az ukránok által elkövetett "népirtásról"

2022. ápr. 20. 15:31
 53/55 anonim ***** válasza:
53%

"Mellesleg, ha egy minimálisan is értenél, a hadászathoz, akkor tudnád, hogy az egy katonai taktika, hogy ,,visszaadnak" területeket, igy arra kényszerítik az ellenséget, hogy az erőik szétszóródjanak. Ilyen minden háborúban volt."

Amúgy bocs de nagyon érzem, hogy valójában nem vagy képben a dolgokkal, mert kevered a taktika meg a stratégiai célokat meg műveleteket! Amiről te beszélsz az a színlelt visszavonulás az egy taktika, az egy csatában működhet, egy stratégiai fronton nem!

Amiről te beszélsz az így néz ki: a csata elkezdődik és utána az egyik fél rendezetten visszavonul, majd -mert ez csak így működik- a másik fél üldözi ez szétszóródik- ekkor megáll a visszavonulás, felállnak csatarendbe és a szétszóródott üldözőket megállítják majd átfordítják győzelembe a klasszikus példa erre a püdnai csata szokott lenni még az ókorból.

Csakhogy ami működik egy csata szintjén nem fog a fronton, ráadásul ez feltételezné, hogy az ukránok majd üldözik őket, ami nem történt meg -nyilván hiszen nem is erről volt itt szó, csak te látsz bele ilyesmit- ráadásul az oroszoki kivonultak Ukrajnából, tehát ez a hadmozdulat semmiféleképp sem működött volna. Na mindegy. Úgysem akarod ezt megérteni, nem is tudom miért fáradok vele.

2022. ápr. 20. 15:42
 54/55 anonim ***** válasza:
71%
52. Nem ő az orosznyaló hanem te vagy egy szerencsétlen ukránszoppantó. Aki jó érvek híján személyeskedéssel erősítené az álláspontját, de hiába. Ez sosem működik és intelligens emberek nem így vitáznak.
2022. ápr. 20. 16:43
 55/55 anonim ***** válasza:
53%
54! Most idejöttél személyeskedve magyarázni, hogy ne személyeskedjek! Oké, akkor hol vannak az intelligens érveid, vagy a lényeget el sem olvastad?
2022. ápr. 20. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!