Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukránokról milyen hirek...

Ukránokról milyen hirek terjengenek hogy népirtást és egyebeket követtek el?

Figyelt kérdés
Én csak arról hallottam hogy ott is van egy szélsőséges csoport mint itt a mi hazánk szervezet,de az egész ország ilyen gáz?
2022. ápr. 19. 19:06
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
30as én is néztem,hogy most rám érti? Pont azt se tudom ki pártján álljak,most informálódom.Na mindegy,legyen a kis fejében amit gondol.
2022. ápr. 19. 20:08
 32/55 anonim ***** válasza:
27%
29! Tudod van egy mondjuk így szubkultúra én ruszkinyalóknak/ruszkiszopóknak hívom őket, akik mindig is éltek-haltak Oroszországért! Ők most kegyetlen nagy pofont kaptak! Tudod ők voltak azok akik arról regéltek, hogy egy-két-három nap alatt Kijevben lesz az orosz hadsereg. Ők azok, akik végig arról beszéltek, hogy nem kellett volna húzgálni a medve bajszát és hasonlók ők most néznek kerek szemekkel, hogy ez a korrupt-viccország, ami fekete-afrika szintjén van, ez konkrétan hülyét csinált a világ második -szerintük- legerősebb hadseregéből! Meg az egész hitvilágukról, hogy micsoda istencsászár is Oroszország és majd becsicskítja az USA-t! Hát Ukrajnával se boldogul...
2022. ápr. 19. 20:09
 33/55 anonim ***** válasza:
31%

"hogy a @ba jön ide usa?"

Úgy hogy mindenki tudja az Azov Battaliont hosszú évek óta ki pénzeli ki látja el fegyverekkel valójában. Nem hivatalosan persze.

2022. ápr. 19. 20:13
 34/55 A kérdező kommentje:
33 ez csak gondolom ilyen kocsmai pletyka szinten megy,jó ez már baromság,ne fárassz,köszi.
2022. ápr. 19. 20:15
 35/55 anonim ***** válasza:
27%

Ja most már az az Azov is amcsi pénzből működik! 🤣🤣🤣🤣

Tök hihető, hogy egy UKRÁN NACIONALISTA BRIGÁD az amcsi pénzből megy...Istene ha az orosz propaganda fájna..jó pár ember üvöltene.

A valóságban az Azovot nacionalista ukrán oligarchák pénzelik, és sok azovos amúgy alapból katona volt a háború előtt is.

2022. ápr. 19. 20:18
 36/55 A kérdező kommentje:
32 igen ezt hellottam én is hogy minek provokálták ki az ukránok,erre én azt irtam neki ha az utcán beszolsz és eltöröm az álladat azzal elfelejtjük hogy miért provokáltad ki,na el is tünt az éterből,szerintem beteges hogy az oroszokkal tudnak szinpatizálni,söt magát az embert jellemzi,sajnos nagyapám megélte 56ot meg apám is mesélt a ruszkikről.
2022. ápr. 19. 20:18
 37/55 felkelhetetle ***** válasza:
76%

28

Olyan szánalmas, hogy a közbeszéd erre a szintre jutott, hogy bárki, aki fel mer szólalni, ,,mártír ukrajnai" fszok ellen akkor ő rögtön orosz fan. 2bittes gondolkodás..

Most kapaszkodj meg én is rühellem az oroszokat, de a hazugságot, amit a nyugati média nyom azt még jobban.

2022. ápr. 19. 20:19
 38/55 A kérdező kommentje:
35ós hallottál arról hogy a ruszkik annó 56ot hogy kozmetikázták ki? büdös hitvány egy banda a jellemük nem változott.
2022. ápr. 19. 20:20
 39/55 A kérdező kommentje:

.de a hazugságot, amit a nyugati média nyom azt még jobban..

tehát van a ruszki média és a nyugati,a nyugatot manapság mindenki utálja,nagyapáink tudnának nektek beszélni a kedves keletről,vagy menj ki kicsit keleti orsztágba sirva jönnél haza a hanyatló nyugatra sokan azt se tudjátok mit beszéltek,keleten kutból huzzák a vizet,jártál oroszországban? Én igen,gödörbe szarnak,meséljek még az igénytelen orosz kulturáról?

2022. ápr. 19. 20:23
 40/55 felkelhetetle ***** válasza:
76%

Kérdező ahelyett, hogy itt nyomod az amerikai propagandát, amit bizonyára jól begyakoroltatott veled a kedvenc médiumod, inkább művelődj egy kicsit és hallgasd ez:

[link]

2022. ápr. 19. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!