Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukránokról milyen hirek...

Ukránokról milyen hirek terjengenek hogy népirtást és egyebeket követtek el?

Figyelt kérdés
Én csak arról hallottam hogy ott is van egy szélsőséges csoport mint itt a mi hazánk szervezet,de az egész ország ilyen gáz?
2022. ápr. 19. 19:06
1 2 3 4 5 6
 21/55 felkelhetetle ***** válasza:
89%

17

Nem tudom hallottál-e az ukrán maffiáról (mondjuk az egész ország egy nagy maffia)

Belegondoltál abba, hogy mennyi amerikai fegyverekhez jutottak az utóbbi hetekben különböző bünszervezetek? Mi lesz, ha vége lesz a háborúnak? Visszaszolgáltatják a fegyvereket ugye? :) Ezt a szituációt a pesti srácokkal összevetni, hát nem tudom, nekem eléggé érvelési hibának tűnik.

Ezzel a propaganda dologgal meg nagyon elfogult vagy. Nyilvánvalóan a nyugati sajtó az nem fog kompromitáló dolgokat leközölni az ukránokról, az oroszok pedig nem fognak kompromitáló dolgokat leközölni magukról, akármennyire is meglelő, senki sem akarja mellbe döfni magát. Jellen pillanatban, ha a háborúról van szó, akkor az nyugati hirforrások legalább annyira nem megbízhatóak mint az orosz, tessék beletörödni. Ha a valóság közelébe akarsz járni, akkor fogyasztanod kell mindekettöt. A világ nem fekete meg fehér, nem lehet kijelenteni az oroszokról, hogy ők csakis hazudnak, az ukránok meg az igazmondó juhászok. A világot nem lehet felosztani jókra és rosszakra.

Ez nem egy kicseszett disney mese.

2022. ápr. 19. 19:57
 22/55 A kérdező kommentje:
Vagy lehet kicsit komcsi eszmét vallasz,ez jön le. Akkor szerinted ellenforrradalom volt 56?
2022. ápr. 19. 19:59
 23/55 anonim ***** válasza:
0%
A három és fél pipás ruszkib**ancsnak egy Xanaxot adjatok már! 😂
2022. ápr. 19. 19:59
 24/55 anonim ***** válasza:
95%
Csak a szokásos sztori, a terroristák "véletlenül" fegyverhez jutnak? És "véletlenül" az USA mindig benne van a sztoriban? Oké. Jó tudni, hogy most már nem csak Afrika a terepük, most már Európát is becélozták. :)
2022. ápr. 19. 20:00
 25/55 felkelhetetle ***** válasza:
93%

20

Túl elfogult vagy ahhoz, hogy érdemi vitát lehessen folytatni veled erről a témáról, ezzel nincs baj, csak akkor irány a 444 meg a telex, reddit kommentszekció, ott majd elalélhattok a rózsaszín buboréktól, ami körülvesz titeket, sok köze nem lesz a valósághoz, de ti legalább abban az illúzióban élhettek, hogy ti a ,,jókat" képviselitek, hát hogyne... :)

2022. ápr. 19. 20:01
 26/55 A kérdező kommentje:
itt üldözési mániaja van egyeseknek,hogy a @ba jön ide usa? több ország is még a románok is küldtek oda fegyvert. Itt sokan képzelődnek.
2022. ápr. 19. 20:02
 27/55 anonim ***** válasza:
18%

14! Figyelj nekem nem kell azt hinni, hogy az ukrán haderő megállítja az oroszt, ugyanis ez megtörtént, neked kéne elfogadnod!

ha meg egy fekete-afrikai ország szintjén vannak, akkor külön gáz, hogy Kijev alól el kellett vonulniuk a ruszkiknak, nem?

Gondolom olyan még eszedbe sem jutott, hogy az oroszok azért mészároltak pont, mert frusztráltak és dühösek!

2022. ápr. 19. 20:02
 28/55 A kérdező kommentje:

...Túl elfogult vagy ahhoz, hogy érdemi vitát lehessen folytatni veled erről a témáról,...

Én vagyok elfogult? Jó hogy mondod te vagy orosz fan,én még most informálódom erről.

2022. ápr. 19. 20:04
 29/55 A kérdező kommentje:
Én nem érted de itt valakik vakon oroszmániás imádók. A történelem során nem sok jót tettek,még velünk sem.
2022. ápr. 19. 20:05
 30/55 anonim ***** válasza:
18%
28! Ezen felröhögtem én is! 😂 Hogy te vagy az elfogult, mondja ezt az, aki éppen nyakig orosz propagandát tol!
2022. ápr. 19. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!