Hogyan lehetséges az, hogy a Fehér Háznál a húsvéti
ünnepségen Joe Biden-t a jelmezes nyúl és a saját
felesége kellett, hogy irányítsa?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban azt látni, hogy szegény Joe Biden teljesen eltévedt, össze van zavarodva és nem egészen érti, hol is van. A videóban egy jelmezes nyúl és a saját felesége az, akik szó szerint irányítják őt! A jelmezes nyúl meggátolta őt abban, hogy nyilatkoztatott adjon (közbelépett és integetett, hogy álljon le) a felesége pedig, amikor végzett a hivatalos beszédével, azt mondta neki, "Integess! Integess!".
Szerintem ez nagyon szomorú! Teljesen nyilvánvaló szerintem, hogy Joe Biden már nem egészen érti, hol is van éppen és az is egyértelmű, hogy mások irányítják őt. Ha egy ünnepségen is így irányítják őt, akkor a hétköznapok alkalmával mi a helyzet? Akkor is úgy kell irányítani szegényt? :( Talán éppen ezt ki is használják vele szemben?
Szegény öreget megalázzák azért, mert kellett Trumppal szemben egy ilyen faljelölt mert Kamala Harris vagy bárki akit állíthattak volna népszerűtlen volt. Rángatják mint egy rongyot miközben természetesen a világon semmiben nem döntött és nem is dönthet. Őszintén szólva sajnálom és az egész világ igazságtalanul röhög rajta, nem ezt érdemelné. Ezért azok a hibásak akik ennek kiteszik.
2022. ápr. 19. 08:12
2/9 anonim válasza:
Én pl. nem röhögök, inkább aggodalommal tölt el hogy egy nem beszámítható embert hatalmon hagynak egy háborús időszakban.
2022. ápr. 19. 08:44
3/9 anonim válasza:
A nyúl egyértelműen egy beépített testőr, aki vigyáz rá.
Pont jó álca, gyanítom nem csak bunda van rajta, de golyóálló mellény is.
Egyébként nem először téved el.
2022. ápr. 19. 08:55
4/9 anonim válasza:
Az a vicces, hogy a mainstream ezt mennyire feltűnően nem akarja látni. Mekkora a kontraszt amikor Trump vagy Putyin állapotát illetően vérizzadva cikkek százaiban próbálták a nyilvánosságot arrafelé terelni, hogy ezek az emberek nem százasok mikor valójában az időskori elbutulás tüneteit egyik sem mutatta egyszer sem. Míg Biden aki naponta mutat ilyen tüneteket a nagy nyilvánosság előtt furcsa módon tabu. Ha más nem ez a dolog egymagában megmutatja, hogy a mainstream mekkora propagandagyár valójában és nem szabadna bíznunk egy hírben sem egy narratívában sem amit annyira erőszakolnak legyen szó járványról, háborúról vagy bármiről.
2022. ápr. 19. 09:24
5/9 A kérdező kommentje:
09:24
A Sky News Australia folyamatosan közvetít tájékoztatást Joe Biden mentális állapotával kapcsolatban. Igaz, ez egy ausztrál oldal, nem pedig amerikai. De ettől függetlenül, itt is beszámolnak arról, hogy Joe Biden képtelen érdemben reagálni még a legegyszerűbb újságírói kérdésekre se.
De valóban, én is azt tapasztaltam, hogy főleg az amerikai médiában, Donald Trump sokkal több alkalommal kapott látványos kritikát, míg amerikában a média jelentős részben inkább csöndesebb az elnök mentális állapotával kapcsolatban.
2022. ápr. 19. 09:29
6/9 anonim válasza:
Mert a demokraták kezében van az usa média nagy része. Ilyen egyszerű.
2022. ápr. 19. 09:39
7/9 anonim válasza:
Addig jó, amíg a demokraták kezében van a média nagy része. Meg lehet nézni akár itthoni példákon keresztül, milyen a "másik" oldal.
2022. ápr. 19. 10:38
8/9 anonim válasza:
múltkor olvastam valamelyik kérdésnél egy választ, hogy ő csak báb és mások irányítanak, döntenek. hát egyre valószínűbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!