Multicégek azèrt csinàltatnak jelmezes képeket a dolgozókkal, mert nem tudnak együtt dolgozni velük, ezèrt közös megegyezèses felmondàsra kènyszerìtik őket?
Figyelt kérdés
Tegnap mèg a sajàt jelmezemre tudtam szavzni. Ma meg màr nem tudnak velem dolgozni. Azt tudom, hogy reggel ködös volt az idő, de azt nem gondoktam, hogy ez az emberekre is hatàssal lesz. Miskolcon ha fotózzàk az ember jelmezét, nem kell katonànak öltözni, hogy fegyelmet sugallj az emberek felè. Èrtitek ezt?2021. febr. 24. 13:57
2/9 anonim válasza:
Én sem értem. Írd már le rendesen, mi a bajod?
3/9 A kérdező kommentje:
Ma közös megegyezéses felmondásra akart kényszeríteni a HR-es, tegnap még a farsangi versenyre, amin én is szerepet kaptam, arra küldte a szavazós e-mailt. Azt mondta nem tudnak velem dolgozni...
2021. febr. 24. 14:10
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Jön a következő hónap, ilyenkor egyszerűbb elküldeni dolgozót, könnyebb a számfejtés.
5/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn volt a nagyfőnök. Mit látott? Jelmezes embereket? Ő is abba bújt ?
2021. febr. 24. 14:14
6/9 anonim válasza:
Rébuszokban beszélő troll kérdező megint...
7/9 A kérdező kommentje:
Csalódtam a cégvezetésben.
2021. febr. 24. 14:21
8/9 anonim válasza:
Öszintén szólva amilyen értelmesnek tünik a kérdezö a kérdése meg válaszai alapján, nem csodálom, hogy nem tudnak vele együtt dolgozni. Mire elmondanák neki, mit kellene megcsinálnia, addigra más hússzor végzett volna vele.
9/9 anonim válasza:
Én értem.
A cég nem kap több támogatást àllambácsitól a szellemileg retardált alkalmazása után így most rövid úton megszabadulnak tõle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!