Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel jelmezes,...

Mit vegyek fel jelmezes, latin buliba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy latin tematikájú buliba készülök, viszont ez egy beöltözős party. Nem igazán tudom, mit takar a latinos ruha, mert több mindenre is tudok gondolni ez alatt. Ti mit gondoltok, mit vegyek fel? Miben mennétek a helyemben?

Előre is köszi a segítséget! :)

20L

2021. szept. 7. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pl. vállra lehúzható fodrosabb felső, piros rúzs, göndör haj... Írd be a keresőbe hogy latina, vagy latin táncos.
2021. szept. 7. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Öltözhetsz mondjuk Silvio Berlusconinak, Speedy Gonzálesnek vagy kubai forradalmárnak.
2021. szept. 7. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A 2-es válaszoló vicceset írt, jót nevettem rajta. :D

Mivel valószínűleg nem néznél ki jól Fidel Castrónak vagy Che Guevarának öltözve :), a helyedben én egy merészen dekoltált ruhát vennék fel, lehetőleg pirosat, vagy valamilyen feltűnő színűt, virágosat, mindenképpen magas sarkú cipővel. Ha nincs olyanod, akkor lehet rövidnaci is egy szexi blúzzal. A szokásosnál erősebben sminkelném magam, és sok ékszert, karkötőt, feltűnő fülbevalót, bokaláncot vennék fel.

Keress rá Sofía Vergara-ra, az ő fotóiból meríthetsz ötleteket.

Remélem, tudtam segíteni!

2021. szept. 7. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek! :)

A vicces megoldások is tetszenek, de őszintén, igen, most jól szeretnék kinézni. Majd legközelebb tuti ellövöm! ;)

2021. szept. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!