Szomorúak vagytok miatta, hogy az oroszok nagyon rosszul haladnak Ukrajna felszabadításával?
Én szomorúan nézem, mert amíg nem érik el a céljaikat addig tart a háború és ezzel a hősies ellenállással az ukránok csak azt érik el hogy csomó ember hagyja el az országot akiknek egy jelentős része a gazdaságilag taccsra tett Ukrajnába sose fog visszatérni, illetve sanszos hogy a világra gyakorolt gazdasági hatásoknak hála mondjuk a Közel-Keleten vagy Afrikában is további konfliktusokat, lázadásokat okozhat majd pl. a gabonahiány vagy épp a nyersanyagok magas ára.
Az oroszok jól/rosszul haladása meg viszonylagos, mert szerintem kb. Donyeck és Luhánszk elfoglalása lehetett az egyik kivitelezhető céljuk, meg hogy Ukrajna ne legyen NATO tag, illetve hogy visszaállítsák a Krím félsziget vízellátását. Ezek meg azért nagyjából már megvannak azzal, hogy Dnyeper alatti területek náluk vannak.
Részcél lehetett az ukrán kormány elüldözése, gázkitermelés megakadályozása, illetve az hogy a tengeri kijáratukat elzárják teljesen, bár szerintem Odesszát nagylelkűen egy béketárgyaláson visszaadták volna.
Mindig is utáltam az oroszokat... bunkó, buta népség!
+ alapból az ukránoknak drukkolok akik szépen verik vissza az oroszokat.
19:16: elsősorban Oroszországot kellene nácitlanítani.
Dehát mit lenne várni ettől az országtól, miután kiderült, az egész világon itt a legjobban vevő a nép a Putler-propagandára...
Megint meg kell állapítanom, hogy Kertész Ákosnak igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!