Nem gyanús nektek hogy minden szankcios kor előtt valami 1 szeri kegyetlenseget látunk orosz részről? Nem lehet hogy az orosz kegyetlenkedesek csak ukrán színjátszás ?
Szerintem a fő cél hogy szép lassan bevezesek a teljes olaj és gáz embargot
És mivel ez nekünk is iszonyatosan fog fájni szép fokozatosan veszik rá az országokat.
Nem lehet hogy a Bucsai mészárlás a kramatorszki raketatamadas es most ez a vegyi provokacio mind ukrán rendezés
Ugyan mi értelme lett volna civileket gyilkolni Kijevnel mikor nekik utána számított volna a lakosság hisz új kormányt jöttek volna létrehozni
Kramatorszknal minek rakétázta volna a zsúfolasig teli pályaudvart mikor neki csak jó ha nincsenek ott civilek hisz akkor nem kell vigyázni az áldozatokkal
Most meg ez pár órás hír hogy vegyi provokáció történt mariupolnal
De ez meg minek mikor kifogyoban az ukránok lőszere mariopulnal és oroszok igyis úgyis törnek előre minek dobna le egykis gázt ráadásul kis mennyiségben hogy maximum 3 4 embert megoljon? De cserébe újra nyugati hiszti jöjjön és drága szankciók??
Szerintem itt olyan hazugság megy ukrán oldalról hogy már fáj.
#49 Több okból:
1. Technikailag sokkal könnyebb egy képet átszerkeszteni, mint egy videót.
2. Bucsa polgármestere még napokkal az állítólagos mészárlás után sem említett semmit.
3. Az ukránok folyamatosan hazudoznak. Nemcsak a háború kezdete óta, hanem amióta Ukrajnából amerikai bábállam lett.
48# donbasz népessége nem ukrán hanem többségben orosz ott nem ellensegesek velük csak ukránok akik elmenekulnek onnan.
Utana ha újjáépítik mariupolt tengerpart mellet értékes terület lesz.
Én személy szerint örültem volna egy totális orosz győzelemnek ami nyilván nemlesz de részleges meg lehet.
Én mélységesen gyűlölöm az USA vezete kepmutato vilagrendet ami történelmi hazánkat szettepte .ott kell belerugni ahol lehet.
Hypno ha ennyire agymosott vagy, miért n mész az usába?
Mindenki jobban járna.
"Hypno ha ennyire agymosott vagy, miért n mész az usába?
Mindenki jobban járna."
Ha más nem is, de őbiztosan. Viszont az orosz-fanok miért nem mennek Szibériába? Az tök nyilvánvaló, hogy bármelyik amcsi fan szívesen verné a nyálát Floridában,Kaliforniában na de mi a helyzet a másik oldallal? Még senkitől nem hallottam, hogy "de szívesen költöznék Nyizsnyij-Novgorodba" :D
56# nem mindegy hogy úgy vagy orosz fan hogy közbe nem az orosz oldalhoz akarsz tartozni hanem egyszerűen a magyarhoz.
Az usa fan meg kézzel lábbal menne nyugatra segget nyalni
Addig volt bábállam, amíg a raabló nemi erőszaktevő janukovszki volt az elnök.
Vajon miért Moszkvában él azóta is, hogy ott kellett hagynia az arany budikeféjét?
És mindegy hogy csűritek, ez a háború Ukrán földön folyik. Aki nincs otthon Ukrajnában, az takarodjon haza.
58#Oroszok köszönik szépen otthon vannak !! Donbaszban ok vannak többségben és történelmileg is hozzájuk tartozik. Ukrajna q dnyeperen túl van a Kárpátokon kívül!!
Az hogy Ukrajna a szovjet időkben adomanykent megkapta ezt nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!