Hogyan képzeled el a Közel-Keletet kb.20-30 év múlva?
Figyelt kérdés
Hogy fog alakulni az izraeli-palesztin konfliktus? Irán vagy inkább Törökország lesz a térség meghatározó hatalma?2010. szept. 15. 15:33
1/15 anonim válasza:
A palesztin hadsereg előbbutóbb megadja magát Izraelnek, vagy elfogynak a palesztinok.
Iránban észak-koreai körülmények fognak beköszönteni, amennyiben tovább tart a teokratikus diktatúra.
Törökország viszont fejlődik, egyre békésebb és nyugatiasabb. Valószínűleg előbbutóbb belépnek az EU-ba.
2/15 anonim válasza:
vagy atom sulytotta vidék lesz.
3/15 anonim válasza:
az arab államok kb. 10 évente megtámadják izraelt, amit mindig el fognak bukni, amúgy minden marad így.
4/15 anonim válasza:
"a good terrorist is a dead terrorist"
Remélem Izrael és USA rendet rak ott, és egész Közel-Keletre kiterjesztik a nyugati demokráciát.
5/15 anonim válasza:
Szerintem Irán Irak sorsára fog jutni. Addigra Irakban létrejön egy viszonylag stabil demokrácia. Amerika kivonul Afganisztánból. India megtámadja Pakisztánt. Oroszország ismét belép a térségbe. Törökországnak atomfegyvere lesz. Izrael megvívja az n+1. háborúját sikeresen, de túlnépesedése problémái lesznek Gázával. Szaud-Arábia konfliktusba kerül az amcsikkal az olaj miatt, ezért most őket foglalják el.
6/15 anonim válasza:
Én a gázai és az egyéb palesztin túlnépesedési problémákat megoldanám az atommal :)
7/15 anonim válasza:
Irak, Irán, Afganisztán kisebb nemzeti államokra lesz szétszedve/fog felbomlani.
8/15 KÁELEF válasza:
Ha rajtam múlna üvegsalakká változtatnám az összes muzulmán országot. Előbb utóbb kiprovokálnak egy háborút de remélem az lesz nekik az utolsó.
9/15 anonim válasza:
"Ha rajtam múlna üvegsalakká változtatnám az összes muzulmán országot"
És velük együtt rákos betegekkel, majd aszott hullákkal mélyhűtővé a bolygó többi részét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!