12:50: pedig Putler nyilvánvalóan megőrült, hiába nyavalyogsz. Többször is nyíltan kimondta, hogy visszaállítaná a Szovjetuniót, hát most megindult. Szerencsére kiderült, hogy a hadserege egy rakás (...).
2022. ápr. 10. 12:58
22/30 anonim válasza:
"7. Tényleg ennyi fasiszta van ebben az országban? Kiábrándító."
Tényleg ennyi agymosott libsi van ebben az országba? Kiábrándító!
2022. ápr. 10. 14:22
23/30 anonim válasza:
Èn viszont kimondottan tudok róla, hogy a menekültek megköszönték a segítséget; hogy mint családtag fogadták be öket. Ezt ugyan Ausztriában egy napilap címoldalán olvastam, amikor arra vetett az utam.
2022. ápr. 11. 11:04
24/30 anonim válasza:
Ausztriában persze, hogy ezt kell írni. Tőlünk nyugatra még annyira sincs sajtószabadság, mint itthon.
2022. ápr. 11. 12:25
25/30 anonim válasza:
12:25: az orosz sajtószabadság példaértékű. Betiltották a Facebookot, a Twitter, az Instagramot, a háború szót le sem szabad írni... Nem is értem, miért itt osztod az észt. Húzzál Moszkvába.
2022. ápr. 11. 17:44
26/30 anonim válasza:
Oroszországban azokat a médiumokat tiltják be, amelyek hazugságokat terjesztenek. Nyugat-Európában azokat, amelyek igazat írnak. Melyik a rosszabb?
2022. ápr. 11. 18:36
27/30 anonim válasza:
18:36: ember, az általam felsorolt médiákra mindenki azt tesz ki, amit akar! Még a rohadt orosz kormány is! Csak hát az ellenvéleményektől meg kell óvni a népet, még a végén kételkedni kezdene az állami propagandában.
Egyébként a helyedben sürgősen keresnék egy pszichiátert.
2022. ápr. 11. 18:52
28/30 anonim válasza:
Mindenki azt tesz ki, amit akar, de aki bizonyos témákban igazat ír, azt rövid úton kitiltják. Szóval a hazug propaganda melegágyai a fent említett oldalak.
2022. ápr. 11. 18:54
29/30 anonim válasza:
18:54: ja, tudod, nem kell náculni.
Egyébként meg magáncég, azt tesz ki, akit akar.
Attól még elég sok vélemény elfér rajta. Nagyon nagy a tűréshatár.
Az orosz médiában csak egy kizárólagos narratívát lehet szajkózni.
De befejeztem veled, Kreml-ügynökökre felesleges az időt vesztegetni.
2022. ápr. 11. 18:57
30/30 anonim válasza:
Ha az igazság kimondása számodra egyenlő a náculással, akkor remélem, nem nevezed demokratának magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!