Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek Ukrajna EU-s...

Szerintetek Ukrajna EU-s csatlakozása az Európai Unió pusztulását fogja okozni?

Figyelt kérdés

Amikor olvastam reggel a híreket egyből ráakadtam: Ursula von der Leyen felajánlja az ukránoknak az EU-s csatlakozásuk felgyorsítását.

[link]

Putyin egyedül ezt engedné Ukrajnának, nem a NATO csatlakozást. Nógrádi György szerint Moszkva jól tudja, hogy Ukrajna a maga jellegénél fogva soha nem tudna (normális módon) csatlakozni az unióhoz. Ukrajna szörnyen korrupt, mint az egyes afrikai országok. Sőt Nógrádi megjegyezte, hogy Ukrajna felvétele az EU-ba akár az unió teljes pusztulását okozná.

Akkor ezek szerint von der Leyen az EU sírját ássa? Ennyire nem látja be ő se, hogy ennek milyen veszélye lehet az unióra nézve?

2022. ápr. 9. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
8-as, 10-es, de ez érdekelni fogja az EU-t? Vagy mindenáron felveszik?
2022. ápr. 9. 20:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11!

Na ez egy nagyon jó kérdés!

Ha nem akkor alapjaiban sérül az eu jog.

És azokat az országokat is szájbasz.rják akik már régóta sorban állnak/kopogtatnak (főleg úgy, hogy nincsenek olyan messze a kritériumoktól, mint ukrajna (gazdasági, jogi, kisebbségi kérdésekben))

2022. ápr. 9. 20:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ukrajna úniós csatlakozását március elején pont a nyugati úniós államok nem akarták, a keletiek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Bulgária és Szlovénia) meg igen. Keressetek rá Szíjjártó 2022.03.01-ei nyilatkozatára! Mi nem támogattuk rögtön az első nap, de másnap már igen.

De függetlenül attól, hogy ki akarja, óriási kockázat. Sok értelme sincs az ukránok segítsége szempontjából, mert a menekültek jogi helyzete 3 évre rendezett Európában.

2022. ápr. 11. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem Ukrajna csatlakozása okozhatja az EU pusztulását, hanem az amerikai èrdek.Nèmetország már nem is létezik.Tönkretettèk a beépített ügynök politikai vezetők, tudatosan.Rettenetes gyenge embereket, társadalmat neveltek ki, ha egyáltalán lehet ezt társadalomnak nevezni.

A migránsok azt csinálnak amit akarnak.A nyugati társadalom tagjai kèptelenek kiállni a saját èrdekeikèrt.A saját gyengeségüket leplezik a nagy liberalizmusukkal, ami egyenlő lesz a saját pusztulásukkal.

Ez ma Európa!Egy amerikai gyarmat, egy csodtomeg...

2022. ápr. 11. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14 nekem fontosak a liberális értékek is, ennek ellenére azt mondom, hogy igen, igazad van.
2022. ápr. 11. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 nekem is fontos a szabadság, de az abnormális baromságokat már nem tudom ès nem is szeretném elfogadni. Egyèbkènt, meg a Covid oltások kényszerítése, a megkülönböztetés, az emberek zsarolása már nem liberalizmus, pedig ugyanaz az èrdekcsoport gyalázta az emberi jogokat...
2022. ápr. 11. 22:54
 17/17 Kustany ***** válasza:

Szerintem Ukrajna belátható időn belül nem fog csatlakozni az EU-hoz.

Nincsenek fix határai, gyakorlatilag semmilyen csatlakozási feltételnek nem felel meg.

Az EU részéről nagy felelőtlenség ezzel ámítani az ukránokat. Kizártnak tartom, hogy a 27 tagállam közül ne lenne legalább egy, aki azt megvétózza. Egy lepusztult államot megsegíteni nagyvonalú gesztus, de egy gazdasági közösségben élni vele az teher.

Magyarországnak is beletelt jópár évébe, mire csatlakozni tudott, pedig mi jobb helyzetből indultunk.

2023. febr. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!