Szerintetek Ukrajna EU-s csatlakozása az Európai Unió pusztulását fogja okozni?
Amikor olvastam reggel a híreket egyből ráakadtam: Ursula von der Leyen felajánlja az ukránoknak az EU-s csatlakozásuk felgyorsítását.
Putyin egyedül ezt engedné Ukrajnának, nem a NATO csatlakozást. Nógrádi György szerint Moszkva jól tudja, hogy Ukrajna a maga jellegénél fogva soha nem tudna (normális módon) csatlakozni az unióhoz. Ukrajna szörnyen korrupt, mint az egyes afrikai országok. Sőt Nógrádi megjegyezte, hogy Ukrajna felvétele az EU-ba akár az unió teljes pusztulását okozná.
Akkor ezek szerint von der Leyen az EU sírját ássa? Ennyire nem látja be ő se, hogy ennek milyen veszélye lehet az unióra nézve?
Azt csinálják amit az USA diktál!
Ez egy nagyon alaposan megtervezett háború Oroszország ellen!
Ukrajna nem lesz az elkövetkező évtizedeken belül EU tag, ez csak egy gesztus.
,,Európai uniós tagságára irányuló kérelem gyors elbírálását" - ez nem egyenlő azzal, hogy a közeljövőben tag is lehet.
Ez egy clickbait volt a portfólió részéről.
#4 Szerintem csak volt. Lehet hogy azt mondta hogy "Én ebben nem veszek részt a továbbiakban"
És ezért megy most ez az egész, ezért akarják kicsinálni Oroszországot, amihez az ukrajnai háború csak egy eszköz.
Pontosan tudták hogy mivel tudják kiprovokálni a háborút, hogy aztán ez ürügynek használva gazdaságilag taccsra tegyék Oroszországot.
A propaganda pedig nagyon szépen működik....
Olyannyira az Orosz gyűlöletkeltő propagandára koncentrálnak hogy a Covid/Oltás propagandát teljesen fel is függesztették..
Nagyon sokan meg is jegyezték hogy " a Covid hirtelen eltűnt?"
Nem, nem tűnt el, csak most az Oroszok elleni gyűlöletkeltés fontosabb!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!