Bucsában és máshol az orosz vagy az ukrán katonák követtek el atrocitásokat?
Mert azt látjuk, hogy az ukránok sokkal kegyetlenebbek saját civiljeikkel és a hadifoglyokkal is. A (menekülő) civileket rendszeresen lelőtték, parancsba is volt adva ez egy ideig a kormány által, és szélsőjobboldali, nenonáci rezsimként bármire képesek lehetnek. Az előkerült videókban általában az ukránok követnek el háborús bűnöket.
Vagy az oroszok a bűnösek ezekben az ügyekben? Esetleg nagy részük kamu? Vagy partizán tevékenység következményeiről van szó?
11, ezeknek az istenverte agyamenteknek magyarázhatod... amíg őket nem lövi szarrá bárki, addig itt hülyéskednek rajta.
Az én egyik szomszédom Ceausescu idején menekült el Romániából, családostól amikor nem lehetett csak úgy átjönni a határon. Nem volt mit enniük, szó szerint fakérget ettek, meg száraz kenyeret, hátrahagyták a házukat és átszöktek a határon, évek kellettek, hogy kiheverjék. Milyen viccesek az ilyen dolgok.
egyetértek az utolsó kettővel. tegnap is ez ment már hírekben, este lefekvéskor jutott eszembe ilyenek láttán, hogy hazajövök munkából a fűtött lakásba, van mit enni stb.
nem többet, csak annyit képzelj el hogy másnap nincs házad. legyen pénzed ennivalóra, albérletre, legyél biztonságban az utcán, de hova mennél?
ott meg bujkálnak a pincébe napokig... akár melyik fél is művelte, rettenetes.
azt gondolnád hogy a vh-k után tanultak belőle és biztonság van, közbe meg itt történt a szomszédban.
Szerintem az oroszok követték el. Egyrészt a "megmozdult a keze" konteót egyáltalán nem veszem be. Másrészt sokkal életszerűbb is, hogy az orosz vérengzett Bucsában, több okból.
Ettől még persze az ukránok is kegyetlekednek bőven, láttam durva videókat. És igen, bármire képesek lehetnek. Jobb lenne mindenkinek, ha az orsoz hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!