Bucsában és máshol az orosz vagy az ukrán katonák követtek el atrocitásokat?
Mert azt látjuk, hogy az ukránok sokkal kegyetlenebbek saját civiljeikkel és a hadifoglyokkal is. A (menekülő) civileket rendszeresen lelőtték, parancsba is volt adva ez egy ideig a kormány által, és szélsőjobboldali, nenonáci rezsimként bármire képesek lehetnek. Az előkerült videókban általában az ukránok követnek el háborús bűnöket.
Vagy az oroszok a bűnösek ezekben az ügyekben? Esetleg nagy részük kamu? Vagy partizán tevékenység következményeiről van szó?
Természetesen az oroszok nem is támadták meg Ukrajnát, orosz ruhába öltözött ukránok lövik le a sajátjaikat és lövik le magukat is, Zelenszkik saját kezűleg lövi halomra a barátait, és ők támadták meg Oroszországot valójában harci helikopterekkel, és már több tízezer orosz civil halt meg.
(na, milyen voltam?🤣)
Tegyük hozzá hogy az azov gárda nem is fasista, nem is létezik, különben is csak néhányan vannak és azoknak sincs nehézfegyverzetük amit nem is a kormánytól kaptak hanem a kínai piacon vettek.
"Vagy az oroszok a bűnösek ezekben az ügyekben?"
Én inkább a háttérben húzódó Gyurcsány szálat figyelném.
Most még nem tudni. Az érdekes lehet, hogy a meggyilkolt áldozatok milyen nemzetiségűek voltak. Vagy Bucsa milyen nemzetiség által lakott környék. Sajnos a ruszkikból is, de az ukránokból még jobban kinézem ezt.
El tudom azt képzelni, hogy az ukránok tették azért, hogy így csikarjanak ki nemzetközi beavatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!