Zelenszkij megnyerheti a háborút az USA-val az oldalán, de vajon van esélye megnyerni a békét?
A tönkrevert országból milliók fognak elvándorolni a munkanélküliség, az éhínség és a víz villany áram hiány elől.
Röviden az ország egy időre lakhatatlan lesz.
30 évvel a rendszerváltás után megint a ruszkik seggében a fejünk.
Azt hiszem az 56-osok forognak a sírjukban.
Ha véget ér a háború, akkor azért Ukrajnának van ám vize és áramtermelő kapacitása is vastagon.
A világ 6. legnagyobb gabona exportőreként meg szerintem kajájuk is van, csak most éppen a logisztikával vannak gondok.
Meg azért ha megnézed, az ország legnagyobb részén - a Dnyepertől nyugatra - egyelőre nincs háború.
Csak az infrastruktúra hever romokban
Hidak autópályák repterek stb...
Nem hiszem, hogy egy támadó hadsereg lerombolná a hidakat, autópályákat. A vonatközlekedés meg biztosan működik, mert naponta használják.
Én értem. Csak azt mondom, hogy a számok óriásinak tűnnek, de az ország is óriási. Van vagy 1300 km hosszú és 900 km széles. Több mint 160 ezer km úthálózattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!