Nostradamus jóslatai alapján még 3 év, és 2025-re Észak-Afrika + Közel-Kelet iszlám államai (Oroszországgal szövetségben) megtámadják és évekre megszállják Európa egész területét (köztük Magyarországot is)?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 11:28
11/25 kretens válasza:
Én azt mondom hogy a korábban bevándorolt és napjainban Németországba vándorolt migránsokon kivül még mindig él Németországban közel nyolcvan millió őshonos polgár.Ők europa legnagyobb lélekszámú nemzete és ők voltak mindig is a legtöbben itt europában a történelem során.Mindig ott lapul a lelkek mélyén a militarizmus és ezt történelmük során többször is megtapasztalta europa és az egész világ.Szóval mi lesz akkor a sok migránsal itt europában ha sok átlag Német megunja és radikalizálódik?bejöttek europába sok helyen már második harmadik generáció nől fel de ha ismét apokalipszis lesz nem lesz ám hová menekülniük.Szóval ez kétélü fegyver.Ha a migránsok bevadulnak könnyen szembesülhetnek azzal hogy németek milliói is bevadulnak és végük lesz.
12/25 anonim válasza:
A mai németeket elnézve ezt a "radikalizálódást" úgy képzelem el, hogy rózsaszínbe öltözött drag queer hercegnő férfiak szivárvány mintás dildókkal fognak kényszeríteni vegán szójatej ivásra
13/25 kretens válasza:
12..Ne hidd.Most már ténylegesen is érzik a pénztárcájukon hogy valami nagyon nincs rendben.Egyébként lehet hogy az oroszország elleni szankciók melyek visszafelé sültek el és az ezzel járó megszokott kényelmes életszinvonal romlás fogja ismét a legrosszabbat kihozni belőlük.
14/25 anonim válasza:
9-es, 1999. 7-hóra jelezték az antikrisztus eljövetelét. De nem tudom ki. Boris Jelcin 1999 augusztusában nevezte meg az utódját😃
15/25 Alex Fly válasza:
Nostradamus 400 négysorost írt, amelyek állítólag a jövő eseményeit tartalmazzák. Saját szavai szerint ezek mind be fognak teljesedni 3599 december 31-ig. De ezek nem sorrendben lettel leírva, hanem véletlenszerűen. És direkt nem írt dátumot egyik jóslatához sem...
16/25 anonim válasza:
Irán meg Szaúd-Arábia egy szövetségben támadnak. Jó vicc, előbb rohanják le egymást. :D
17/25 kretens válasza:
Itt akkor lesz armageddon ha Iránt támadják meg.Az elmúlt évtizedben Irán keményen rágyúrt a rakéták és az alacsony észlelhetőségü drónok fejlesztésére és tömeggyártására.Nekem akkor vált nyilvánvalóvá az hogy Iránt legyőzni öngyilkos küldetés mikor 2005-ben föld körüli pályára állitotta első műholdját.Azóta többet is fellőttek.Ennek az a lényege hogy egy koncentrált támadással ki lehet iktatni az Iráni radarokat de a műholdjai révén egy kombinált rakéta-drón támadással bármit meg tudnak semmisiteni válaszként a közel keleten.A legfájdalmasabb az lenne ebben az esetben Irán ellenlábasainak ha a közel keleti kőolaj kitermelő és feldolgozó helyeket semmisitenék meg először.De a közel keleti USA-katonai bázisok is hamuvá válnának.
18/25 anonim válasza:
Iránt egy párszor visszatámadták. Ha jól tudom pár hete pld Izrael likvidálta Sziriában (is) állomásozó és onnan Izraelt rendszeresen támadó bázisok Teheránban ügyködő főkatonáját. De Iránnak mégcsak a zsebkendőnyi Izrael bajszát sem sikerült igazán megrángatnia.
19/25 kretens válasza:
18...Én egy Irán elleni közvetlen támadásra gondoltam mint most például az Orosz-Ukrán háború.Tehát egy invázió Irán ellen.Totális csőd lenne mindenkinek akik megpróbálnák.Gyakorlatilag ugyan az történne mint most Ukrajnában.Az oroszok közvetlen nem avatkoznának be csak tolnák nekik a légvédelmi rendszereket meg a termobárikus fegyvereket.Senki nem szólhatna egy rossz szót se hiszen ha Ukrajnát támogathatják más országok fegyverrel akkor egy Irán elleni invázió esetén senki se csodálkozzon ha orosz és kinai légelháritási rendszerekbe futna bele.
20/25 anonim válasza:
Igazad van. Csak nem tudom elképzelni, hogy valaki meg akarná támadni Iránt, úgy mint Ukrajnát.
Amit el tudok képzelni az az, hogy a jelenlegi vezetést le akarják váltani - ahhoz azonban elég belső balhét szervezni.
De Biden azt sem akarja - legalábbis most épp a kiegyezésre törekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!