Jelenleg van olyan ország, ahol kötelező gyereket vállalni?
#3 Nézőpont kérdése. Üdv, egy két gyerekes.
Ha holnaptól bejelentik, hogy csökkentik a fizetésedet, de veled annyira jó fejek akarnak lenni, hogy pont ugyanannyival visszaemelik, akkor ugyanannyit keresel, mintha nem is történt volna semmi. Ennek ellenére örülnöd kellene és hálálkodnod a hatalmas jutalomért, amit "kaptál"?
Mi van?!
Én nem írtam olyat hogy keveslem. Épp a te érdekedben írtam, hogy igazságtalannak tartom a gyerektelenek büntetését és nagyobb adóteherrel sújtását. Ez beugatás??? Tanulj meg szöveget értelmezni ember, mielőtt beégeted magad!
#6 Az én érdekemben nem kell írni, mert nem büntetik a gyerekteleneket.A gyerekeseket jutalmazzák.Engem nem zavar ez, inkább támogatom, hogy munkaviszony alapján támogassák a családokat, mint alanyi jogon.Eddig is erről volt szó.Nekem ezáltal nem lett kevesebb, nektek lett több.
Az én érdekemben írott hozzászólásodnak azért volt egy kis éle, de nem vettem annyira magamra, mint hitted.Ha úgy érzed igazságtalan előnyre teszel szert az adókedvezmény által, akkor ne élj a lehetőséggel.Én mindig önerőből éltem, nincs szükségem az állam tutujgatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!