Svédországban tényleg ez a helyzet? A nőknek veszélyes az élet?
Szóval milyen most az élet Svédországban? Elsősorban a nőkre koncentrálva (de általánosságban is leírhatjátok)
Pro és kontra érveket várok SZIGORÚAN VALÓS BIZONYÍTÉKOKKAL!
És csőlátású véleményt/propagandát töröltetem!
És mielőtt jöttök a vadhajtások hivatkozással... Ez nem útmutató a véleményalkotásra, hanem anyag az érvre/ellenérvre (mást is linkelhettem volna, most ez jutott).
Köszönöm!
A vadbarmok lehoznak egy agymenést, aminek a Mandiner a forrása. A mandíner viszont a Magyar Nemzet cikkére hivatkozik.
Ebben a cikkben van egy valódi forrásnak tűnő is. A "SafetyDetectives kiberbiztonsági és adatvédelmi szakemberekből álló nemzetközi csoport".
Azonban a cikk szerzője MELISSA HAUN szabadúszó író, szerkesztő és fordító, aki jelenleg Portugáliában él, a kutatás pedig online kérdőívek önkéntes kitöltésén alapszik és sokkal sokrétűbb, mint amire a Magyar Nemzet propaganda cikkjéből következtetni lehet. És az egész felmérés az egész világra vonatkozik és egy szó sincs benne a Svédországba települt külföldiekről. Ahogy én látom, a lakájmédiát már megint elragadta a fantáziája.
Elsősorban néhány nahyvárosban veszélyes a helyzet. Erről több svéd nyilatkozat is megjelent.
Na aztán nagyon valid lehet a vadhajtások oldal :D A helyedben nem szélsőjobb oldalról próbálnék tájékozódni a világról.
Stockholmban járok egyetemre 20 éves fiú vagyok, engem soha semmilyen atrocitás nem ért, nem is éreztem magam veszélyben és a lány ismerőseim sem panaszkodtak még ilyesmire. Az igaz, hogy van 1-2 külvárosi negyed ami rosszabb hírű, éjszaka megtörténhet, hogy kirabolnak de szerintem nincs olyan nagyváros ahol ez ne történhetne meg. Stockholm “gettói” közelébe se érnek a londoni vagy párizsinak. A kisebb városokba pedig tényleg nem történik az ég világon semmi.
Svédországban élő, 32 éves magyar férfi vagyok. Teljesen biztonságban érzem magam itt, Miskolcon nőttem fel, Budapesten éltem 7 évet korábban.
Sokat utazom Svédországon belül, nagyon északon, "középen", délen, kis településeken és nagyvárosokban.
Malmőben még nem jártam, sehol semmilyen atrocitással nem találkoztam.
(Otthon 5 percbe sem telne)
A linked szerint ebből a szempontból Dél-Afrika után Svédország a 2. legveszélyesebb ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!