Finnországban is olyan veszélyes a migráns helyzet, mint a Svédeknél, vagy ott azért viszonylagos nyugi van?
nem.
és egyébként a svédeknél sem.
Nem szerencsés szélsőjobboldali lapokat olvasnod, és azt gondolni, most megmondod a tutit.
Elbutít, tudod?
Ráadásul elkezded visszabüfizni azokat az ocsmányságokat, amiket ezek a semmirekellők terjesztenek. Aztán a végén esetleg te is azzá válsz.
Helyette azt ajánlom, utazz sokat. Beszélj nyelveket, és végezd el a szakmunkásképzőt.
"Helyette azt ajánlom, utazz sokat. Beszélj nyelveket, és végezd el a szakmunkásképzőt."
És aki sokat utazik, beszél nyelveket, magasabb suli is végzett, és mégis tart a bevándorlók tömegeitől, sok rossz tapasztalata van ezzel kapcsolatban, azzal mit tennél?
De a kérdéshez: a svédekhez sokat jártam, annyira nem gáz a helyzet, ahogy itthon leírják, de egész Nyugat - Európára igaz (most tekintsünk el attól, hogy Svédország északon van), hogy bizonyos külvárosi részeken, hát mit is szabad leírni...Nem vagy biztonságban egyes derék nyugat - európaiaktól.
A finneknél 15 éve voltam utoljára, de azt hallani, ők nem annyira vevők erre a merkeli őrületre, az egy derék, bátor, szabadságszerető nép.
nem tudom, egyértelmű volt-e, de a sok utazás, a más kultúrák megértése és a szakmunkásképzőnyi ész összeszedése közt ÉS kapcsolat van az én elgondolásomban.
Csak így lehettek jobb emberré.
"Csak így lehettek jobb emberré."
Köszönjük szépen a jó tanácsot. Majd igyekszünk felnőni hozzád mester.
"Nem szerencsés szélsőjobboldali lapokat olvasnod, és azt gondolni, most megmondod a tutit.
Elbutít, tudod?
Ráadásul elkezded visszabüfizni azokat az ocsmányságokat, amiket ezek a semmirekellők terjesztenek. Aztán a végén esetleg te is azzá válsz.
Helyette azt ajánlom, utazz sokat. Beszélj nyelveket, és végezd el a szakmunkásképzőt."
Parancsolj, akkor itt egy cikk (Kölni botrány után történt amúgy) attól a hírportáltól ami.. khm khm.Vagy mostmár a 444 is egy hardcore szélsőjobboldali oldal mostmár? :D
Valamint ez is érdekes.
Egyébként a szakiskolába járt barátom értelmesebb mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!