1/7 anonim válasza:
Nem inkább Svédországban? Öreg fejjel már nem ártana legalább magyarul megtanulni végre.
2/7 anonim válasza:
Már mindenki halott és migráncsolós démonok tiporják mindenfelé a földet.
Amúgy olvassa még valaki ezt a szenny origót?
3/7 anonim válasza:
Nagyon jól elvannak, elég nagy jólétben élnek.
4/7 anonim válasza:
Hanyatlik, ahogy a teljes nyugat. Népköztársasságunk, és a szovjetúnió az irigyelt példa!
5/7 anonim válasza:
Svéd kollégám most költözik haza Svédországba Japánból... szóval annyira nem lehet szar a helyzet :D
7/7 A kérdező kommentje:
3.
Te! Ezk nem migránsok? Félretéve a viccet:
5 , 45-nél állítottam le a felvételt, amikor zsuzsa megkapta a takarítói állást!
2 akkor ne az origót olvasd! Amúgy nem kormánypárti vagyok.
6. Nem tudom ki pontozta le?
5. Igaazán? Miért ? Nem volt jó japánban?
1. És szándékosan utoljára hagyva, ne legyen egy ilyen b.r.m a figyelem középpontjában!
Ja észrevettél egy hibát, viszont semmilyen értelmeset a témához nem tudtál hozzá makogni? Tipikus i.o.a!
Húzzál máshova! Vagy tudod mit sehova, mert az ilyen agyatlan nem kell egyik fórumba sem!
2019. júl. 29. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!