Katyvasz az egész ?
Igazából már nem értem. Az emberek egyszer Amerikát szidják, aztán Európát, az Ukránokat, majd jönnek az Oroszok. Most akkor mi a helyzet?
Az én véleményem,hogy az Ukránok és az Oroszok egyformán hibásak.
De igazából már ki tudja mi az igazság, mert ezek a kamu hírek össze zavarnak mindenkit.
"Nem igazán sajnálom az ukránokat,mivel ott tettek keresztbe a magyar kisebbségnek ahol csak tudtak."
Füleg az után, miután a keleti részek megléptek igaz? Emlékszel az egész buli honnan indult?
Nocsak, nocsak ezekszerint mégsem úgy volt? :D
Én pedig azt olvastam egy szegény kisgyerektől, hogy be akarják zárni az iskoláját mert magyar nyelven folyik az oktatás. Akkor azt mivel magyarázod?
Keresd meg itt van gyakori kérdéseken. Meg köztudott a magyarokat nem szeretik az ukránok. Szóval sajnálja őket fene!
Ukrajna bőven rászolgált erre.
(Ettől még a civileket nagyon sajnálom.)
"hogy be akarják zárni az iskoláját mert magyar nyelven folyik az oktatás. Akkor azt mivel magyarázod?"
Azzal, hogy esetleg 2014 után történt amikor az elszakadások után elvették a kisebbségek jogait? Mikor olvastad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!