Más is megútálta a lengyel vezetést most hogy egy értelműen és erőszakosan bele akarja keverni az EUt is a háborúba?
3as vagyok, nem vagyok magam fajta, kikérem magamnak! Sok évnyi munkám van benne, hogy belőlem csak egy ilyen idióta legyen, mint én!
Nem akarok világháborút, mint ahogy a lengyelek sem akarnak háborút, de ők tisztában vannak azzal, hogy milyen veszélyt jelentenek számukra a ruszkik! Védekezni és támadni, tudom, hogy otthon ezeket a fogalmakat is teljesen összemosták, de pont ezért van a magyar kormány egyedül európában, mert a lengyelekkel is ezt csinálják. Már ott tartunk, hogy a lengyel média arról ir, hogy a magyar kormány olyan szintü bizalomvesztéssel bir Európán belül, hogy a honi okos megmondó emberek, azért bagatelizálták el a háború lehetőségét, mert nem kaptak róla semmilyen infót se, hogy tényleg lesz.
Ez az homokos Tusk kavarja a szart, nincs semmi önuralma a pacáknak.
Ebben a háborúban eddig kevesebb ukrán halt meg, mint a kovidban egyetlen nap alatt, de azzal meg alig törődtek, most meg képesek provokálni ezt a pitbull Putyint, meg a vérszomjas tábornokait.
Mindnek üldözési mániája van, pedig Lengyelországot már nem fogják kímélni a ruszkik.
Meg Budapestet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!