Igaz, hogy az orosz hadsereg felsorakozott a lengyel
határon?
Figyelt kérdés
Azt írják nyugati lapok, hogy az ukrán invázióhoz hasonlóan orosz sereg soroakozott fel a határra Lengyel mentén. Szerintem csak propaganda. Vajon igaz lehet? Góggle örtön lehet látni?
Nem tudom.Azt viszont lehetetlennek tartom ha igaz is, hogy egy NATO országot meg akarnak támadni.Valószínűbb magyarázat lehet, hogy eszükbe se jusson bármit is átküldeni a lengyel határon.Legyen az fegyver vagy katona.
Akár igaz is lehet. Gondolom meg akarják akadályozni, hogy onnan minél kevesebb fegyvert kapjanak az ukránok.
Amúgy február 25-i cikket találtam ebben a témában, ami a legkorábbi. Meg hogy egy Lengyelországhoz viszonylag közel levő katonai bázist bombáztak.
2022. márc. 16. 14:43
7/13 anonim válasza:
Az oroszoknak nincsen a lengyelekkel közös határuk. Még nincsen.
Az orosz hadsereg nem tud máshol felsorakozni csak a saját határuk mentén.
ha a kérdésedet úgy akartad volna kiírni, hogy igaz-e hogy orosz katonák egyre nagyobb számban lesznek a lengyel-ukrán határ közelében, akkor viszont nagy valószínűséggel igaz.
A lengyelek bejelentették, hogy fegyvereket visznek majd át a határon. Az oroszok meg csak mennek érte és "elkérik", ha már a nyugatiak vannak olyan kedvesek és még a facebook-on is kiírják mit, mikor, hol és mennyit szándékoznak átvinni.
2022. márc. 16. 14:43
8/13 anonim válasza:
Azt írják nyugati lapok, állítólag, az oroszok már biofegyvert vetettek be.
2022. márc. 16. 14:46
9/13 anonim válasza:
Nyugati lapok jah :D Ha ők azt írják az oroszok vetették be akkor sejthető hogy az ukránok voltak.
2022. márc. 16. 14:52
10/13 anonim válasza:
#8 Ez már a sokadik olyan hír amit "nyugati lapok írták" de kiderült, hogy hazugság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!