Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek van esély arra...

Szerintetek van esély arra hogy a NATO lezárja Ukrajna légterét az oroszok elől?

Figyelt kérdés
Csak én parázok ettől? Csomó ember tüntet hogy avatkozzon be a nato és mondták hogy már elkezdődött a harmadik világháború és azonnal durva lépéseket akarnak én nem támogatok semmilyen katonai lépést ukrajna védelméért nem akarok atomháborút de állítólag csomó ország akarja a légtérzárat szerintetek akkor lesz?

2022. márc. 21. 20:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Az világháború lenne.
2022. márc. 21. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Mindmeghalódunk,megint.
2022. márc. 21. 20:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az orosz berepülések száma eleve csökkenő tendencián van. Inkább rakétákkal és tűzérséggel támadnak, azok ellen meg nem sokat érne.

Nagy kockázat kis nyereségért. Szóval valószínűtlen. Akkor már sokkal egyszerűbb és kockázatmentesebb lenne komoly légvédelmi rendszereket adni az ukránoknak.

2022. márc. 21. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
7%

Én már láttam a "jövőt".

A kezdete nem egyezik ugyan, de ,

https://www.youtube.com/watch?v=4cta8KBPAjE

2022. márc. 21. 21:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb semmi. Lényegében a NATOnak nem sok köze van Ukrajna légteréhez.
2022. márc. 21. 21:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Lezárja a légteret. Ez így marha jól hangzik, de mit jelent valójában. Ha egy orosz gép berepül ukrajna légterébe az adott ország lelövi azt. Az oroszok innentől kezdve hadviselő félnek tekintik az országot és már indítják is a rakétákat.

Érdekes, hogy ezt saját szakállára egyetlen ország sem meri megtenni mert tisztában van vele, hogy ha a nato nem áll ki mögötte akkor az ukránok sorsára jut, ha kiáll mögötte a nato akkor atomháború.

2022. márc. 21. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Megy az ukrán hisztike. Úgy vannak vele ha nekik sz@r, legyen mindenkinek az. Nyugi, nem hagyják hogy a komikus belerángassa egész európát+usa egy hatalmas háborúba.
2022. márc. 21. 21:09
 8/17 anonim ***** válasza:
28%

#7 ha minket támadnának meg, ugyanezt várnám el a mindenkori kormányunktól, próbáljon kihisztizni minél több és nagyobb segítséget.

Szóval, ukrán részről csak azt teszik, amit bárki más tenne.

2022. márc. 21. 21:14
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

'56-ban mi hiába "hisztiztünk", pedig folyamatosan nyomta a Szabad Európa, hogy jövünk, segítünk.

2022. márc. 21. 21:49
 10/17 anonim ***** válasza:
33%
#9 értem, szóval dögöljön meg a szomszéd tehene is. Autentikus magyar hozzáállás bármihez.
2022. márc. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!