Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a média működésé...

Mit gondoltok a média működéséről a háború kapcsán?

Figyelt kérdés

Szerintem elszomorító, hogy egy igazi háború egy valóságshow élményben merül ki. Hogy a háború a tiktokon, a twitteren és az instagramon zajlik. Hogy egy kijevi metróban felfedezett lány 12 ezer ember előtt tart koncertet , hogy egy focista átadja az instagram csatornáját egy kijevi korház orvosának, hogy minden kegyetlen háborús borzalomról bulvárhíreket gyártanak, hogy a coca cola azzal akar tetszeni mindnekinek, hogy kivonul Oroszországból stb. Hogy Zelenszkij zöldháttér előtt adja elő a megindiító beszédét, hogy imázsfilmet gyártanak Ukrajna felemelkedéséről a háború közepén. Hogy Zelenszkij fotósokkal fotóztatja magát az instagramra.

Csak nekem gyomorforgató az egész globális média?

2022. márc. 21. 15:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

engem most boomereztek le pedig 25 éves vagyok és kertesházban lakom. Orbán Viktor ténykedését ugyanúgy nem szívlelem, de a telex meg 444 féle háborús tudósítás néven művelt kattintásvadászat kikészít. de most nem a hazai helyzetről kérdeztem, hanem a globális média szenzáció hajház attitűdjét fírtattam, illetve az érdekelt, hogy a jelen fórumozók hogyan vélekednek erről.

25 f boomer

2022. márc. 21. 17:15
 12/24 A kérdező kommentje:
firtattam*
2022. márc. 21. 17:16
 13/24 felkelhetetle ***** válasza:
71%
Millenáris előttiek mind boomerek, nem tudtátok? :D
2022. márc. 21. 17:29
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
A legnagyobb baj az, hogy mindkét oldal pofátlanul hazudik. Egyszerűen semmi korrekt tájékoztatás nincs a háborúról.
2022. márc. 21. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

#8-as szövege tele van a tökéletes milleniál technáci sablonokkal: "technofób", "social media felületek", "tartalomfogyasztó". Sajnos ezek már nem a való világban nőttek fel, hanem apuka-anyuka ájfónjában fészezve, twitterezve meg tiktokozva. Hulladék generáció.

Egy 34 éves "boomer"

2022. márc. 21. 18:21
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Üdv a neoliberális globálkapitalista techfetisiszta világban!
2022. márc. 21. 18:22
 17/24 A kérdező kommentje:
14 teljesen egyetértek, lassan eltelt egy hónap és még mindig nem lehet tudni, hogy egyáltalán mi van, milyen lényeges háttérfolyamatok zajlanak. egyáltalán az is mi, hogy titkosnak nevezett fegyverszállítmányokat a twitteren jelentenek be. itt tényleg csak a nyilvánosság uralásáról szól minden.
2022. márc. 21. 18:29
 18/24 anonim ***** válasza:

11.

Ezek rasszistak!-

2022. márc. 21. 22:32
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Annyi egymással ellentétes információ jön a két oldal felől a médiában,hogy én már meg sem nyitom egyiket sem. Megy a propaganda keményen mindkét oldalról,aztán így döntse el az ember hogy ugyan mi az igazság.
2022. márc. 22. 15:24
 20/24 anonim ***** válasza:

25-34 éves boomerek arról siránkoznak, hogy nem kapálnak eleget ezek a mai kölkök és hovájutezavilág, gyönyörű 😂😂😂😂

Pedig gondolom a rinyátok tökéletes ellenkezőjét is előadtátok már párszázszor, miszerint a csúnya háttérhatalmak ellenőriznek minden mainstream médiát és csak az oljunk-meg-minden-ciganyt.info híroldalnak szabad hinni, mert ők megírják az igazat 😂😂😂😂

2022. márc. 22. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!