Mit gondoltok a média működéséről a háború kapcsán?
Szerintem elszomorító, hogy egy igazi háború egy valóságshow élményben merül ki. Hogy a háború a tiktokon, a twitteren és az instagramon zajlik. Hogy egy kijevi metróban felfedezett lány 12 ezer ember előtt tart koncertet , hogy egy focista átadja az instagram csatornáját egy kijevi korház orvosának, hogy minden kegyetlen háborús borzalomról bulvárhíreket gyártanak, hogy a coca cola azzal akar tetszeni mindnekinek, hogy kivonul Oroszországból stb. Hogy Zelenszkij zöldháttér előtt adja elő a megindiító beszédét, hogy imázsfilmet gyártanak Ukrajna felemelkedéséről a háború közepén. Hogy Zelenszkij fotósokkal fotóztatja magát az instagramra.
Csak nekem gyomorforgató az egész globális média?
engem most boomereztek le pedig 25 éves vagyok és kertesházban lakom. Orbán Viktor ténykedését ugyanúgy nem szívlelem, de a telex meg 444 féle háborús tudósítás néven művelt kattintásvadászat kikészít. de most nem a hazai helyzetről kérdeztem, hanem a globális média szenzáció hajház attitűdjét fírtattam, illetve az érdekelt, hogy a jelen fórumozók hogyan vélekednek erről.
25 f boomer
#8-as szövege tele van a tökéletes milleniál technáci sablonokkal: "technofób", "social media felületek", "tartalomfogyasztó". Sajnos ezek már nem a való világban nőttek fel, hanem apuka-anyuka ájfónjában fészezve, twitterezve meg tiktokozva. Hulladék generáció.
Egy 34 éves "boomer"
25-34 éves boomerek arról siránkoznak, hogy nem kapálnak eleget ezek a mai kölkök és hovájutezavilág, gyönyörű 😂😂😂😂
Pedig gondolom a rinyátok tökéletes ellenkezőjét is előadtátok már párszázszor, miszerint a csúnya háttérhatalmak ellenőriznek minden mainstream médiát és csak az oljunk-meg-minden-ciganyt.info híroldalnak szabad hinni, mert ők megírják az igazat 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!