Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » V. Z. hogy érti h ebben az...

V. Z. hogy érti h ebben az esetben 3. világháború lesz?

Figyelt kérdés

Nem értem, mire gondol? Senki sem szeretne 3. vilhábot, sztem Putyin se, NATO se. Valahogy bele akarja rángatni a világot? Vagy tud valamit? Vagy én vagyok a hülye, hogy nem értek vmit, vmiről lemaradtam?

[link]

2022. márc. 20. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Sok kokót tolt. Úgy érzi, ha ukrajnát szetlüvik miatta, akkor az egész világ pusztuljon. Igazán kedves tőle
2022. márc. 20. 21:00
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Gyakorlatilag a háború 2. Napja óta folyamatosan lengeti a 3. Vh-t, ijesztgetés, h küldjenek neki segítséget.

Gáz, amit csinál rég meg kellett volna adni magukat Putyinnak, így csak a hallotak száma nő :(

2022. márc. 20. 22:50
 3/14 A kérdező kommentje:

2 te ingyen odaadnád a hazádat? Ráadásul Putyint jó eséllyel legyőzik, bolond lenne Zelenszkij. Szerintem zseniális a forma, ellenben Putyin és a nagy orosz birodalom jól beégett!

Zelenszkij egy abszolút hős, hazafi! És egyébként az ukránok baromi tökös nemzet! Az ukrán asszonyok előtt is le a kalappal, de még az ukrán nyugger is százszor tökösebb!

2022. márc. 20. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
3# ja hát aki a f@szäval zongorázik azt bocsáss meg de nem tudom komolyan venni
2022. márc. 21. 07:49
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező, hős vagy nem, de a kommunikációja tényleg kezd inkább cringe lenni, mint bármi más. És függetlenül attól, hogy szimpatikus e vagy nem, tényleg napról napra egyre nehezebb őt komolyan venni.

Egyébként ahogy írták is előttem, ez ugyan az a szöveg amit akkor hallottunk mikor a brit kormi vissza utasitotta a no fly zone ötletét.

Mondjuk bármennyire ellenségesnek is érzem az oroszokat, és bármennyire elítélem a támadásukat, és bármennyire szép is Zelenszkiy William Wallace akciója, attól még nekem személy szerint nem tud szimpi lenni, ahogy mindenkit bele akar rángatni ebbe az egészbe.

2022. márc. 21. 08:23
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy g...ci pöcs. Addig kellene kínozni, amíg levegőt tud venni.
2022. márc. 21. 10:26
 7/14 A kérdező kommentje:

#5 "attól még nekem személy szerint nem tud szimpi lenni, ahogy mindenkit bele akar rángatni ebbe az egészbe."

Eddig én is ezt gondoltam, de mostmár kezdem látni, Putyint simán lesöpörnénk egy világháborúban. Kb hamarabb, mint ahogy ő tervezte lerohanni az ukránokat. Amúgy meg is érdemelné az orosz nép, történelmi szégyent és poklot kéne elszenvedniük, utána egy trianon féle terület elcsatolást.

2022. márc. 21. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7# az orosz nép? 200 millió ember nagyon radikálisan gondolkodsz mi a tökömet tehet arról a szibériába élő iván hogy puytin milyen döntéseket hoz

Vagy mit tehet arról hogy sztálin mit tett.

Vagy mit tehet róla a német hartmann hogy hitler mit csinált.

2022. márc. 21. 11:38
 9/14 A kérdező kommentje:
A vidék még mindig támogatja ezt a népírtót, vesszenek! Szeretnék látni egy poszt apokaliptikus Oroszországot.
2022. márc. 21. 11:51
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Látom vannak bajok
2022. márc. 21. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!