V. Z. hogy érti h ebben az esetben 3. világháború lesz?
Nem értem, mire gondol? Senki sem szeretne 3. vilhábot, sztem Putyin se, NATO se. Valahogy bele akarja rángatni a világot? Vagy tud valamit? Vagy én vagyok a hülye, hogy nem értek vmit, vmiről lemaradtam?
Kedves kérdező! Ahogy látom nagy Zelenszkij fan vagy, bár egye fene, mindenkinek más a véleménye, vagy a stílusa.
Azonban röhejes, hogy azt hiszed, bárki - főleg az Ukránok - képesek lennének Oroszország ellen nyerni. Régi, elavult fegyvereket vetnek be, ami így is nagy kárt okozott. Ne feledd, hogy a fél NATO nem elég ellenük, mellesleg azok is inkább kussolnak, hisz van annyi (nem olyan sok, de megfelelő mennyiségű) eszük, hogy ne avatkozzanak annyira bele.
A nacionalista, rasszista, erőszakos Ukrán nép nem igazán tökös. Láthatod, hogy sok hazugság kering az interneten, ne higyj mindegyiknek.
Zelenszkij el van bújva, követel az EUtól és a NATOtól.
Sok Magyarellenes van. Van fent pár videó youtu.be-on is, ahol éppen felvonulnak! Azt is hozzá tenném, hogy elterjedt náluk a náci jelkép is...
Kérdező! Oroszország erős, hiszed, vagy sem! Atomhatalom, mellesleg most már Amerika is kihátrált, Kína pedig kedvesen fenyegeti vissza a többieket. Oroszországnak sok erős, brutális fegyverei vannak. Ne hidd azt, hogy egy semmit nem érő, épphogy létező ország képes valamit érni.
Kedves kérdező, nagyon le vagy maradva. Javaslom megnézni a YouTube-on Drábik János, Bogár László, Toroczkai László vonatkozó elemzéseit. Buda Péter is mindent tud, de elhallgatja a lényeget.
Sajnos, világháború lesz, mert a rejtőzködő USA és angol bankárok (R-R) világuralomra tör és két erő ellenáll: oroszok és Kína. Oszd meg és uralkodj elven az oroszokkal kezdték és a balek ukránok kezébe adják a fegyvert, akik azt hiszik, Ukrajnát védik, pedig nem. Európa szintén balek, képes akár a saját kárán is támogatni USÁt, mert be van tojva pár vezető, illetve zs és azt hiszi tévesen, hogy ő védett.
Kína nem fogja hagyni, hogy az oroszokat leamortizálják, mert akkor neki is nehezebb. Ha a NATO belépne az orosz-ukránba, Kína is rögtön aktivizálná magát.
Gondolkodj el, miért tárgyalt korábban Biden Genfben Putyinnal? Miért tárgyalt a múlt héten hét órán keresztül a kínai vezetőkkel? Megpróbálta a maga oldalára (NWO) állítani őket, de ellent mondtak. Erre kiprovokálta az orosz-ukránt, és majd kiprovokálja a Kína-USÁt is, bá lehet, hogy ott is maga elé tol másokat, pl. Japán, Ausztrália.
Undorító szemét R-R. (Ha megnézed a javasolt elemzéseket, minden utalásom tiszta, világos lesz.)
13# 🤦♂️ és te mindent elhiszel amit leírnak nálad elérte a média azt amit el akart úgy látom én pl a személyes tapasztalásoknak hiszek és a rokonaimnak akik kijevből sétáltak el magyar határra amit videóztak azt meg persze hogy el fogom hinni mert
1. Menet közbe nem fogja meghamisítani
2. Mi értelme lenne rokonnak hazudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!