"nyugatról jött Scarlett Johanson segge is, Freddie Mercury is, de, még a pizza is nyugatról jött"
Ezeknek semmi haszna, teljesen érdektelen és elhanyagolható információ. Inkább a magyar színészekre kéne nagyobb hangsúlyt fordítani, kár hogy már alíg van ilyen...
2022. márc. 20. 10:58
32/46 anonim válasza:
Na ja. Aki éhbérért rabszolgamunkát végez a diktátorainknak (gy. k.: ezek nem a politikusok), azt nem vigasztalja, hogy közben bámulhatja Scarlett Johannson seggét vagy hallgathatja Freddie Mercuryt, pizzára meg nincs is pénze.
2022. márc. 20. 11:33
33/46 anonim válasza:
31-es, lehet, hogy neked elhanyagolható, de nem mindenkinek és nem te döntöd el, hogy kinek, mi a fontos. Nekem speciel még Scarlett segge is fontosabb a ruszkiknál
2022. márc. 20. 11:45
34/46 anonim válasza:
"Szerintem Putyin látja jól a dolgokat és az lenne jó, ha anektálná ukrajnát. "
Hát k...vára nem lenne jó határosnak lenni velük:(
2022. márc. 20. 11:57
35/46 anonim válasza:
Én a szovjet megszállás alatt éltem egy dunántúli kisvárosban (1980-as években voltam fiatal lány).
Simán haza mertem menni (rendszeresen) a városközpontból éjjel 1-kor úgy (a város szélén laktunk), hogy semmi atrocitás nem ért.
Ma nem merném megtenni (pedig már szép sem vagyok, fiatal sem).
2022. márc. 20. 12:06
36/46 anonim válasza:
Tehát akkor kijelenthetjük, hogy az a 40 évnyi harc, felesleges volt, és maradhadtunk volna ott, ahol voltunk?
2022. márc. 20. 12:11
37/46 anonim válasza:
Felesleges volt, mert nem bukott meg a rendszer. A keleti és a nyugati tömb között annyi volt a különbség, hogy előbbiben megfélemlítéssel, utóbbiban agymosással tartották fenn a diktatúrát. A technika fejlődésével és a média térnyerésével egyértelművé vált, hogy az agymosás a nyerő, ezért nálunk is arra tértek át. Ezt hazudják rendszerváltásnak, ezért volt az 1990-es években a legnagyobb a szabadság itthon. Azonban bejött a képbe az internet, amit nagyon nehéz a hatalomnak uralni, mert bárki bármilyen véleményt közzétehet, bármilyen elhallgatott tényről beszámolhat. Emiatt haladunk az egyre durvább diktatúra felé, amit agymosással és megfélemlítéssel egyszerre tartanak fenn.
2022. márc. 20. 12:40
38/46 anonim válasza:
A konzumidióták abban mérik a jóságot, ami nyugatról jött, farmer, hamburger, cola, stb, ez vicces.
2022. márc. 20. 16:22
39/46 anonim válasza:
38: a normális ember a szabadságban méri a jóságot, keletről eddig csak megszállás, zsarnokság és forradalmaink leverése jött
2022. márc. 20. 16:47
40/46 anonim válasza:
38-as, az is nyugatról jön, hogy egyáltalán itt kommentelhetsz, ugyanis az internet, a hozzá tartozó infrastrukúra, de még az eszköz is (legalább a softver), amin a szöveget elküldöd nyugatról jön!
de, ha már a konzumidiótát le tudtad irni, segithetnél nekünk konzumidiótáknak, hogy mi az, ami annyira vonzó neked a ruszkikba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!