Oroszország az új COVID? A nyugati szankció az új oltás? A "Slava Ukraini pedig 2022 "Maradj otthon"-ja?
Hányinger, amennyire túltolják ezt az egészet. Az elején semleges voltam, de mostmár én is az oroszokkal szimpatizálok. Oké, hogy kivonulnak a nyugati cégek, embargók, vagyonok zárolása, de hogy már a sportban is pityergünk, sportolókat bélyegeznek meg és a médiában is mennek az ukrános hashtag-ek. A reFace nevű applikáció (vicces deepfake videókat lehet kreálni) is már tele van ukrános contentekkel.
Nevetséges ennek a témának a túltolása, csak egy sima konfliktus miközben képmutató a világ azzal, hogy Ukrajna a szegény, meggyötört áldozat, Oroszország pedig a barbár orkok halott őshazája. Arról nem beszélnek, hogy az Azov brigád nyíltan náci, 8 éven keresztül pedig ezrével ölték meg az orosz/magyar kisebbséget szerte az országban csupán a származásuk miatt (amiről nyilván nem számol be a nyugati média).
"Az elején semleges voltam, de mostmár én is az oroszokkal szimpatizálok."
Én soha nem is szimpatizáltam mással. Ők állnak a jó oldalon, az ukránok a bűnösök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!