Tényleg olyan jó lenne hogyha most a ruszkikat kivernék Ukrajnából és ezzel végleg megszilárdulna az usa és a nyugat hegemóniája a világ felett?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 06:03
1/46 anonim válasza:
Ez a dolog éppen arról szól, hogy az agresszor ne kapjon vérszemet. Ha a világ nem áll ellen, akkor egyértelmű, hogy jön a következő ország, mert ha az agresszió sikeres,akkor miért állnának meg?
2/46 Fsms válasza:
Mond már el mi a kapcsolat? Nekem nem jön le.
3/46 anonim válasza:
igen, tényleg jó lenne
ruszkik haza
legyen béke
4/46 anonim válasza:
Természetesen igen. Olyan ország ne legyen szuperhatalom, ami nem képes legalább minimálisan demokratikusan működni és kizárólag maga által odaültetett bábkormányokkal tud szövetségeseket szerezni.
5/46 anonim válasza:
6/46 anonim válasza:
Az oroszok nagyhatalmi státuszát most, nem rég húzta le putyin a klotyón.
7/46 anonim válasza:
Őszintén hol élnél szívesebben? Amerikai demokráciában vagy orosz diktatúrában?
8/46 anonim válasza:
Az a baj, sokan az orrukig sem látnak el, nem képesek globálisan átlátni egy rendszert és addig jutnak el hogy orosz agresszor... Szánalmas, búlvárhírekből és ellenzéki propaganda médiából tájékozódó, mindenfajta gondolkodást és józan paraszti észt nélkülöző, beszűkült felfogású emberek tévhiedelme ez.
Sajnos az oktatás alacsony szinvonala is ludas a folyamatban, még az alapszintű történelmet sem sikerült elsajátítani nekik, akkor miből is okulhatnának?!
9/46 anonim válasza:
8: akik ilyen szöveget nyomnak, általában azok az ostoba emberek, akik boldogan benyelnek mindenféle összeesküvés elméletet a Rotschildokról meg hasonlókról
A primitív, képzetlen emberek a legnagyobb összeesküvés-hívők.
10/46 anonim válasza:
Akkor én bevallom, büszke ostoba vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!