Iványi Gábor szerint fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába. Igaza van?
19 "ti balosok"
Én jobbos vagyok, mindig is az voltam. A balos jelenleg az a fidesz. És nem csak balos, hanem még ráadásul kommunista, bolsevik és moszkovita is. Tipikusan a legrosszabb fajtából. A módszereik pedig Rákosi korszakát idézik.
Te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon képzetlen, vagy mindkettő. Nem emlékszel már, milyen volt a szocializmusban élni, és hogy milyen fajta ember is a kommunista. Ilyen. Hazug, alattomos, tolvaj, aki az ország szuverenitását Moszkvának árusítja ki. Azaz pontosan mint a fidesz.
Már a momentumos Berg Dániel is kezdi a baromságot a fegyverszállítással.
Április 3-án végük lesz a hazaárulóknak és indul a hiszti, hogy a mocskos Fidesz elcsalta a választást.
24: Birge, azt képzeled, hogy majd putyin lerohanja lengyelországot, németeket, angolokat, az USA-t?
Ugyanis, ezek mind adtak fegyvert Ukrajnának. Bennünket utolsó sorban fenyeget veszély, légysza vagyunk csak a vágódeszkán.
Az viszont messze nem mindegy, hogy putyin mekkorát szopik, mert ő sem mindenható, az orosz hullákkal el kell sázmolnia neki is.
És ha meghalad egy mértéket, akkor szopni fog. Mondjuk, ő már mindenképpen szopni fog. De mindegy is, az lenne tőlünk a hülyeség, ha a mi biztonságunk érdekében is harcolókat nem látnánk el fegyverrel, segítséggel.
Jézusom de beszari egy alak vagy… no comment. Az összes magyar hősök, Zrínyi, az aradi vértanúk, az első és második világháború hősei és az ‘56-os mártírok is forognak a sírjukban ekkora alamuszi, sunyi gyávaság láttán… nagyon beszoptad a moszkovita, KGB-s propagandát.
Aki nem száll szembe az agresszorral, az az agresszort támogatja. Orbán is Putyin szekerét tolja, te meg mindkettejükét.
23: Mondhatod ezt a kis beszari, megvezetett, fidesz hivő, fingszagú senkiknek.
Látod, a tőlük lopott pénzből mossák az agyukat és még tapsolnak is a tolvajnak a fidióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!