Iványi Gábor szerint fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába. Igaza van?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 07:47
11/43 anonim válasza:
Én vagyok agymosott?! Mit akarsz? Hogy beavatkozzunk két ország konfliktusába, aztán meg minket is megtámadjanak?! Én a béke pártján vagyok. Te viszont ha annyira harcolni akarsz, már mehetsz is harcolni. Isten veled!
12/43 anonim válasza:
Az ellenzék nem akar nyerni. Ha nyerni akarnának, nem beszélne hülyeségeket sem Márki-Zay, sem Potocskáné, sem Iványi. Orbánék hátradőlhetnek. Simán nyernek.
13/43 anonim válasza:
"Én a béke pártján vagyok. "
Te nem a béke pártján vagy, hanem egy önző, sunyi, beszari senki.
14/43 anonim válasza:
Nem vagyok önző. Küldtem élelmiszert, tisztálkodószert és ruhát a menekülteknek. Te menjél harcolni, ha annyira nagylegény vagy!
15/43 anonim válasza:
13-as: Fogd meg MZP, Iványi és Potocskáné kezét, aztán menjetek hősködni Ukrajnába! Senkinek nem fogtok hiányozni, idióták!
16/43 anonim válasza:
Hogy lett ennyire gyáva nép a magyar? Az 56-os hősök forognak a sírjukban. Ennyi egy hazaáruló, beszari alakot…
17/43 anonim válasza:
A hazaáruló te vagy, kedves 16-os!
18/43 anonim válasza:
Az a hazaáruló, aki ennek a moszkovita, bolsevik bandának a szekerét tolja. Annyira gáz már fideszesnek lenni, hogy az elmondhatatlan. És ezt jobboldali konzervatív szavazóként mondom.
19/43 anonim válasza:
Ti balosok bele akarjátok hajszolni az országot a háborúba. Az persze nem gáz, mi?
20/43 anonim válasza:
9-es vagyok. Miért lettem lepontozva?!
Iványi ezt a saját szájával mondta. Ha nem hiszitek, hallgassátok meg. Márki-Zay Péter Youtube-csatornáján fent a van a teljes ellenzéki nagygyűlés felvétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!