Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Coviddal és az orosz-ukrán...

A Coviddal és az orosz-ukrán háborúval tényleg egy Új Világrend köszöntött be?

Figyelt kérdés

Kezdődött a halálos vírussal, a sohasem látott lezárásokkal, majd korlátozásokkal. Most meg a szomszédban háború dúl, már vagy 11-12 napja és nem csillapodnak a kedélyek. Ez szörnyű. Elég rendesen eltervezték ezt.

Most úgy tűnik a világ urai Oroszországot akarják meggyengíteni, így ők kiesnek a nagyhatalmak sorából, meggyengül Európa is.

Marad az USA és Kína, ők is lerendezik majd egymással és egypólusúvá válik a világ. Sajnos nem kizárt az atomháború és a világháború sem.

2022. márc. 12. 22:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

9.

Ujabb virust akarnak

2022. márc. 12. 22:47
 12/31 anonim ***** válasza:
15%

“ Az usa nem gyengült”

Ki mondta hogy gyengült? Az orosz a háborúja előtt is vagy nőtt aztán visszaesett…

Én azt mondta az új világrend szerintem keleti társadalom lesz, nem nyugati :(

Tehát idővel a Krisztuskövetők is be lesznek tiltva…

2022. márc. 12. 22:49
 13/31 anonim ***** válasza:
79%
Az tuti, hogy valami beindult, és nem lesz már semmi sem a régi.
2022. márc. 12. 22:50
 14/31 A kérdező kommentje:
11: Mi vaaan???? Dehát már nincs is több betű a görög ABC-ben, amivel elnevezhetnék azt a retek vírust..
2022. márc. 12. 22:50
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

14

[link]

Bill Gates: Szinte biztos egy újabb világjárvány a közeljövőben

[link]

2022. márc. 12. 22:54
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
A következő felvonás egy koronavírushoz hasonló kiber vírus lesz ami megborítja a világ gazdaságot.
2022. márc. 12. 22:56
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

“ 7: Igen Oroszország kiesik, Amerika és Kína pedig megmérkőzik a kizárólagos világuralomért.

Ez lesz szerintem. Amerikában van a világ pénzügyi központja, nem? Szerintem Amerika érdeke ez a káosz is.”

Hagyjuk ezt, hogy nemzeteket okolunk, amikor Trump volt akkor amerika jó, smikor a liberálisok akkor amerika rossz.

Az országok önmagukban “jók” ha a ds nem használná őket rossz célokra, ezáltal a világ is megosztott, az egyik a nyugatot kedveli és keletet utálva vagy fordítva. Ez nem járható, mert nem a nemzetet, hanem azok vezetőit és azok “vezetőit” kell(ene) okolni nem egy egész nemzetet. Az orosz es USA népe is gyűlölködés helyett élhetne békèben, az orosz is elfogadná hogy USAban ez a jó és ez a rossz az usasok is ugyan ezt fordítva…

2022. márc. 12. 22:57
 18/31 A kérdező kommentje:
17: Értem én. Végülis minden politikai/gazdasági dolog mögött a pénzügyi Háttérhatalom áll. De nevezhetjük akár deep statenek is.
2022. márc. 12. 23:00
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
2022 januárjának utolsó hetében a WHO Genfben rendkívüli ülést és konzultációkat tartott arról, hogy kiterjessze hatáskörét, hogy világjárvány és "bármilyen más fenyegetés vagy katasztrófa" esetén valamennyi tagállamot átvegye. A WHO azt szeretné, ha a tagállamok aláírnák a Covid-19-ről szóló új szerződést, amely kibővíti a 2005-ös szerződést. Miután az egészségügyi miniszterek aláírták, a WHO alapszabálya (annak 9. cikke értelmében) természeti katasztrófa vagy világjárvány esetén elsőbbséget élvez az adott ország alkotmányával szemben
2022. márc. 12. 23:03
 20/31 A kérdező kommentje:

De minek kell a káosz?? Nem lenne jobb békében és nyugalomban élni?

A történelemben is minek kellettek a háborúk, népirtások, öldöklések? Nem bírom felfogni....

2022. márc. 12. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!