A Coviddal és az orosz-ukrán háborúval tényleg egy Új Világrend köszöntött be?
Kezdődött a halálos vírussal, a sohasem látott lezárásokkal, majd korlátozásokkal. Most meg a szomszédban háború dúl, már vagy 11-12 napja és nem csillapodnak a kedélyek. Ez szörnyű. Elég rendesen eltervezték ezt.
Most úgy tűnik a világ urai Oroszországot akarják meggyengíteni, így ők kiesnek a nagyhatalmak sorából, meggyengül Európa is.
Marad az USA és Kína, ők is lerendezik majd egymással és egypólusúvá válik a világ. Sajnos nem kizárt az atomháború és a világháború sem.
“ Az usa nem gyengült”
Ki mondta hogy gyengült? Az orosz a háborúja előtt is vagy nőtt aztán visszaesett…
Én azt mondta az új világrend szerintem keleti társadalom lesz, nem nyugati :(
Tehát idővel a Krisztuskövetők is be lesznek tiltva…
“ 7: Igen Oroszország kiesik, Amerika és Kína pedig megmérkőzik a kizárólagos világuralomért.
Ez lesz szerintem. Amerikában van a világ pénzügyi központja, nem? Szerintem Amerika érdeke ez a káosz is.”
Hagyjuk ezt, hogy nemzeteket okolunk, amikor Trump volt akkor amerika jó, smikor a liberálisok akkor amerika rossz.
Az országok önmagukban “jók” ha a ds nem használná őket rossz célokra, ezáltal a világ is megosztott, az egyik a nyugatot kedveli és keletet utálva vagy fordítva. Ez nem járható, mert nem a nemzetet, hanem azok vezetőit és azok “vezetőit” kell(ene) okolni nem egy egész nemzetet. Az orosz es USA népe is gyűlölködés helyett élhetne békèben, az orosz is elfogadná hogy USAban ez a jó és ez a rossz az usasok is ugyan ezt fordítva…
De minek kell a káosz?? Nem lenne jobb békében és nyugalomban élni?
A történelemben is minek kellettek a háborúk, népirtások, öldöklések? Nem bírom felfogni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!