A Coviddal és az orosz-ukrán háborúval tényleg egy Új Világrend köszöntött be?
Kezdődött a halálos vírussal, a sohasem látott lezárásokkal, majd korlátozásokkal. Most meg a szomszédban háború dúl, már vagy 11-12 napja és nem csillapodnak a kedélyek. Ez szörnyű. Elég rendesen eltervezték ezt.
Most úgy tűnik a világ urai Oroszországot akarják meggyengíteni, így ők kiesnek a nagyhatalmak sorából, meggyengül Európa is.
Marad az USA és Kína, ők is lerendezik majd egymással és egypólusúvá válik a világ. Sajnos nem kizárt az atomháború és a világháború sem.
Remélem a következő egy cyber támadás...vagy egy erőteljes elektromágneses impulzus generálása, aminek következtében egy csapásra pár évtizedet repülünk vissza az időbe..és nem lesz se áram se víz, semmi.Se net, se média,se hírforrás.Azt se tudod majd mi történt és mi történik.
2
Egy ukrán laborból kiszabadult....
Hát én nem tudom mennyire tenne jót a világnak egy kommunista Kína..
Covid nyilván, oldanak fel minden korlátozást érdekes :)
De remélem a covid tényleg vége lesz, papíron is.
7: Igen Oroszország kiesik, Amerika és Kína pedig megmérkőzik a kizárólagos világuralomért.
Ez lesz szerintem. Amerikában van a világ pénzügyi központja, nem? Szerintem Amerika érdeke ez a káosz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!