A szabadkőművesek (a világ bankjait és pénzügyeit a markukban tartva) világuralomra és az Új Világrend (New World Order) kiépítésére törekednek?
Annyi biztos, hogy az interneten láttam már olyan (amúgy betiltott) filmeket, amikben kritizálták a zsidókat.
Farkasok völgye 1-2 rész (Izrael-ellenes)
Törvénytelen szocializmus (magyar kommunista zsidókról szól)
A másik Izrael (Ted Pike dokumentumfilmje a zsidó történelem eltitkolt fejezeteiről)
Messzire elér a kezük, ha ellenőrizhetik a sajtót..
Aki konteót emleget, az nagy valószínűséggel lefizetett, kisebb valószínűséggel meggyőződéses. Ha nem akarnának kiirtani 7 milliárd embert és az aktuális vezetőket az emberiség választhatná, akkor magam is támogatnám, mert nem lenne bűnözés, nem lennének háborúk.
Az NWO legnagyobb veszélye, hogy a döntés végtelenül koncentrált és az emberiség által totálisan ellenőrizhetetlen. Magyarul az atomizált emberiség egyedei ZÉRÓ szabadsággal bírnának.
Ma még átverhetők a billgécc félék, hogy támogassák a kivitelezést, DE semmi garanciájuk nem lesz a vagyonuk, kiváltságuk megtartására, mivel nem lesz magántulajdon. Mondjuk el tudom képzelni a tulajdon helyett a jogok egyenlőtlen elosztását, de a joggal való szabad élést csak a főnök szava garantálná, azaz a hatalmas jogokkal élők szabadsága is nulla lenne. Egy gombnyomás és kampec.
A minőségi szelekciónak csak akkor van vége, ha egy atom marad. (Meg a nem tudatos MI, robotok.)
EZT AKAROD?
GONDOLKOZZ ELŐRE!
A hatalomkoncentrálás neve: diktatúra. Demokráciát és leberalizmust hazudnak de démosz és szabadság nélküli totális digitális diktatúrát akarnak! (Lásd USA election 2020.)
Ne higgy nekem! Tájékozódj, gondolkozz!
Start: YouTube, Drábik János
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!