Összeesküvés elmélet hívők! Mit éreztek, mit érezhetnek az ilyen konteós emberek akik ilyesmikben hisznek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például, ha aktuálisak akarunk lenni, az orosz-ukrán háborúval kapcsoladtban amerikára. Mindent IS amerikára kennek, amerikának tudnak be. Usa így, usa úgy, usa usa usa. Ennek miértelme? Mit éreznek az ilyenek? Megvilágosultnak gondolják magukat?2022. márc. 12. 18:07
11/26 anonim válasza:
"Ami a háttérben van azt nem tudhatod, csak hiheted"
TE,Igen.
12/26 A kérdező kommentje:
Na látod, pont ez a konteózás. Nincsenek bizonyítékok, tények a kezedben, csak feltételezel, elképzelsz, elméleteket gyártasz. Tehát nem tudhatod.
2022. márc. 12. 19:25
13/26 anonim válasza:
Pont ez amiért te vagy a konteozó konteos Ha lenne agyad rájönnél nekem van bizonyitékom.
14/26 A kérdező kommentje:
Én nem konteózok, te valamit nagyon félreértesz. De mutasd a bizonyítékod.
2022. márc. 12. 19:34
15/26 anonim válasza:
Miért mutassam, nincs érdekemben meggyőzni agyatlanokat.
16/26 A kérdező kommentje:
Mit érzel ilyenkor pontosan, ott fejben, milyen érzéseid vannak? Amikor ezekre gondolsz, ha mesélnél nekem erről?
2022. márc. 12. 19:38
17/26 anonim válasza:
Azt, hogy egy ostoba tizenévessel kell vitatkozni olyan dolgokról, amiről fingja simcs. Ennyi
18/26 A kérdező kommentje:
Tehát elég furcsa dolgokat érzel miközben eszementebbnél eszementebb dolgokat találsz ki gondolatban, értem. Még vannak ilyen érzéseid?
2022. márc. 12. 19:46
20/26 A kérdező kommentje:
Persze, persze. Tudod igen, a konteózást azt.
2022. márc. 12. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!